Charlie Sheen.
Charlie Sheen.

Charlie Sheen akut till sjukhus

Publicerad
Skandalskådisen Charlie Sheen har förts akut till sjukhus.
Ambulansen hämtade honom på morgonen efter en vild fest i stjärnans hem.
Källor säger att Sheen led av kraftiga magsmärtor när ambulansen kom, skriver kändissajten TMZ.
Grannar till Charlie Sheen säger till TMZ att en vild fest pågick i stjärnans hus natten till torsdag. Bland annat ska de ha hört kvinnor sjunga Red Hot Chili Peppers-låtar hela natten.
Klockan 06.35 hämtade ambulansen Charlie Sheen från hans hem i Los Angeles.
Två kvinnor lämnade huset samtidigt som Sheen bars ut på en bår med en handduk över huvudet.
Enligt uppgifter till TMZ ska Sheen ha lidit av kraftiga magsmärtor och på sjukhuset har de genomfört tester på honom.

Närstående vid hans sida

Charlie Sheens publicist Stan Rosenfield bekräftar för TMZ att skådespelaren var på akuten under morgonen och sov.
Hans föräldrar, Martin Sheen och Janet Templeton, samt att hans ex-fru, Denise Richards, ska vara vid stjärnans sida på sjukhuset, Cedars-Sinai Hospital i Los Angeles.
Frågor om Charlie Sheens hälsotillstånd har aktualiserats på sistone. För knappt tre veckor sedan var stjärnan från "Two and a Half Men" i Las Vegas på en porrmässa och uppges ha spenderat en helg i sin hotellsvit med ett konstant flöde av alkohol och porrstjärnor.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag