Michael Douglas och Catherine Zeta-Jones går hand i hand i Vsiby. Foto: Tobias Wallström
Michael Douglas och Catherine Zeta-Jones går hand i hand i Vsiby.  Foto: Tobias Wallström

Catherine Zeta-Jones och Michael Douglas åker vidare till Visby

Publicerad
Uppdaterad
Catherine Zeta-Jones och Michael Douglas har åkt vidare till Visby för att mysa. I går gick Hollywoodparet hand i hand och njöt av stillheten - och något otippat tog de också en sväng förbi den lokala O'Learys-puben.
Kolla in bilderna från Catherines och Michaels resa här!
Efter några dagars lugn och skön citysemester i Stockholm reste Catherine Zeta-Jones, 40, och Michael Douglas, 65, i lördags kväll vidare till Visby.
I går eftermiddag ville Michael Douglas se British Open-golfen och bokade bord på den lokala O'Learys-puben för att följa golfen därifrån.

Hand i hand

Först kom bara Michael Douglas och satte sig ensam. En stund senare kom även hans fru och slog sig ned för att följa golfen på pubens storbilds-tv.
Vid 20-tiden när sändningen var slut, gick paret hand i hand tillbaka till hotellet.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag