l Födelsedagsbarnet skålade glatt med sina nära och kära. Vid middagsbordet flankerades hon av Kleerup och en mustaschprydd Berg. Foto: Adrian Beck
l Födelsedagsbarnet skålade glatt med sina nära och kära. Vid middagsbordet flankerades hon av Kleerup och en mustaschprydd Berg. Foto: Adrian Beck

Carolina Gynnings vilda festnatt!

Publicerad
Uppdaterad
Hon kallar sig för 24-hour-party-girl, och gör allt för att leva upp till sitt smeknamn. Att Carolina
Gynning fyllde 30 i dagarna verkar inte få henne att dra ner på tempot.
l Carina Berg och Lulu . Carter, båda aktuella som programledare samt nyligen utröstad deltagare i Foto: Adrian Beck
l Andreas Kleerup, som inte gärna ville ställa upp på bild, blundade och höll i sig.Foto: Olle Sporrong
l Carolina får en kram av pojkvännen Andreas Kleerup.Foto: Adrian Beck
De senaste åren har Carolina varit ständigt aktuell. Det har varit tv, bröstoperationer och pojkvänner. Framför allt har det varit en väldig massa festande.
"Jag tror att jag såg att mitt liv skulle vara lite mer organiserat, kanske att jag skulle ha barn, kanske att jag skulle ha en familj, i stället är det kaos." skriver Carolina själv på sin blogg på stureplan.se.
 I somras partajade hon med Björn Borg på rivieran då hon och expojkvännen Fredrik Zanderholm jetsetade loss på de sydliga breddgraderna. Nu senast vände hon upp och ned på Sturecompagniet på Stureplan i Stockholm när hon
firade sin 30–årsdag med pompa och ståt.
– Jag har haft sån jävla ångest, berättade
Carolina för Fredag inför sin kommande födelsedag. Men till slut verkar hon dock ha bestämt sig för att 30 år på nacken inte är någon anledning att skruva ner fest-tempot.
"Jag e ju faktiskt snart bara 30 och då är man värd att vara ute om inte varje så i alla fall varannan kväll." skriver hon på bloggen.

Födelsedagsfesten på Sturecompagniet blev en stjärnspäckad och vild tillställning med tema barnkalas.
"Ok, nu kör vi fullast vinner. Denna kvällen kommer gå till historien!" skrev den partyglada skånskan på sin blogg strax
innan hon begav sig till partyt förra onsdagen. Givetvis var kärleken Anderas Kleerup och "Stjärnor på is"–kollegan Carina Berg på plats. Andra kändisar som ville gratta var inredaren Lulu Carter, mingelproffset Daphne Leon och ”Idol”-juryns mest bländande smile Andreas Carlsson.
–Det var bra fart på alla inblandade, avslöjar en av de festglada.

Alkoholen flödade,
gästerna
serverades en rejäl middag och de flådiga lokalerna var överdådigt pyntade med
girlanger och glitter och överallt låg skämtartiklar från Buttericks utslängda. Lösbröst, mustascher,
ölhjälmar och Musse Pigg-öron samsades med champagneglas och meterlånga sugrör. På bildskärmar runtom visades bildspel med väl utvalda bilder på Carolina.
– Det såg ut som ett bomb-
nedslag, berättar en av gästerna för Fredag.
Födelsedagsbarnet själv var klädd i svart fodral, svarta klackar och en hög hatt och stal showen genom att hoppa på
borden och dra upp klänningen och visa sina underkläder.
"Fan, jag körde på i går. Det var väl bra, nu har jag festat in mitt 30 så det sjunger om det." bloggade Carolina dagen efter.
Och så har det skånska
bombnedslaget lagt ribban för ännu ett år av klackar i taket.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag