Carolina Gynnings hemliga knep - spermakräm i ansiktet Foto: Christian Örnberg
Carolina Gynnings hemliga knep - spermakräm i ansiktet Foto: Christian Örnberg

Carolina Gynning: Så får jag bebishud

Publicerad
Uppdaterad
Carolina Gynning gör allt för att vara snygg och i toppform till på lördag. Först var det smaldiet. Nu är det spermakräm i ansiktet som gäller. - Jag har verkligen fått bebishud, säger Carolina lyckligt.
Expressen skrev i tisdags att Carolina Gynning, 29, svälter sig inför premiären av "Stjärnor på is" på TV4. Carolina berättade att hon äter lite och går mycket och tappat fem - sex kilo.
Carolina som är känd för sin utseendefixering stannar inte därvid. För att vara snyggare än någonsin till på lördag testar hon en massa skönhetsbehandlingar. Och det senaste är sperma i ansiktet.

"Låter helt sjukt"

Carolina får skönhetsbehandling med den nya spermakrämen. - Det är det nya från Hollywood, säger Carolina. En kräm som innehåller ett ämne som finns högkoncentrerat i sädesvätska. Man använder det för att föryngra huden, ge fukt och återfå lystern.
- Jag vet att det här låter så jävla sjukt och hur snuskigt som helst men jag känner verkligen en jävla skillnad, jag har fått bebishud!
- Man kan så klart göra sina egna krämer hemma också antar jag, om man hittar rätt donator, ha, ha. Borde tänka på det.
Carolina tycker det är häftigt när saker och ting som ändå är naturliga fungerar.
- Som ägg i håret, det funkar verkligen. För sperman betalade jag 1000 kronor och det var det värt.
Premiärnerver?
- Jag har fan inte blivit nervös så nu börjar jag bli nervös för att jag inte blivit det. Både Carina och jag undrar vad det är för fel på oss.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag