Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Carolina Gynning: Så får jag bebishud

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Carolina Gynnings hemliga knep - spermakräm i ansiktet
Foto: Christian Örnberg

Carolina Gynning gör allt för att vara snygg och i toppform till på lördag. Först var det smaldiet. Nu är det spermakräm i ansiktet som gäller. - Jag har verkligen fått bebishud, säger Carolina lyckligt.

Expressen skrev i tisdags att Carolina Gynning, 29, svälter sig inför premiären av "Stjärnor på is" på TV4. Carolina berättade att hon äter lite och går mycket och tappat fem -  sex kilo.

 Carolina som är känd för sin utseendefixering stannar inte därvid. För att vara snyggare än någonsin till på lördag testar hon en massa skönhetsbehandlingar. Och det senaste är sperma i ansiktet.


"Låter helt sjukt"

Carolina får skönhetsbehandling med den nya spermakrämen. - Det är det nya från Hollywood, säger  Carolina. En kräm som innehåller ett ämne som finns högkoncentrerat i sädesvätska. Man använder det för att föryngra huden, ge fukt och återfå lystern.

 - Jag vet att det här låter så jävla sjukt och hur snuskigt som helst men jag känner verkligen en jävla skillnad, jag har fått bebishud!

 - Man kan så klart göra sina egna krämer hemma också antar jag, om man hittar rätt donator, ha, ha. Borde tänka på det.

 Carolina tycker det är häftigt när saker och ting som ändå är naturliga fungerar.

 - Som ägg i håret, det funkar verkligen. För sperman betalade jag 1000 kronor och det var det värt.

 Premiärnerver?

 - Jag har fan inte blivit nervös så nu börjar jag bli nervös för att jag inte blivit det. Både Carina och jag undrar vad det är för fel på oss.

FAKTA

Fler spektakulära skönhetsbehandlingar

Svart kaviar. Anses ge fräsch hy och skinande blankt hår.
Skådespelerskan Angelina Jolie smetar in hela kroppen. Men fisklukten tas så klart bort först. En behandling kostar drygt 2 600 kronor.

Kaffe. Cindy Crawford använder nymalda kaffebönor
som kroppspeeling för att motverka celluliter.

Skulle du kunna använda spermakräm i ansiktet?

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.