Carolina Gynning har förminskat sina bröst. Foto: Adelgren Johan
Carolina Gynning har förminskat sina bröst. Foto: Adelgren Johan

Carolina Gynning: Det är inte snyggt med stora bröst

Publicerad
Uppdaterad
Carolina Gynning, 29, säger att Natacha Peyre och Elita Löfblad har tagit ett jättebra beslut.
- Det är inte särskilt snyggt med stora silikonbröst, säger hon till Expressen.se.
Förra året förminskade tv-profilen Carolina Gynning sina bröst.
Nu välkomnar hon Natacha Peyres och Elita Löfblads beslut att göra detsamma.
– Det är jättebra, säger Carolina.
– Unga tjejer måste ha bra förebilder. De ska känna att de får se ut som de vill. Även om det ibland kan vara svårt att vara nöjd med sitt utseende.
Hon säger att det är omodernt med plastikoperationer.
– När jag växte upp var det Pamela Andersson och såna modeller som var idealet. Det känns inte direkt inne idag, säger hon.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag