Carola berättar på sin blogg om hur hon välkomnades hem efter Eurovision: Med ett hjärta av blommor. Foto: Lasse Svensson
Carola berättar på sin blogg om hur hon välkomnades hem efter Eurovision: Med ett hjärta av blommor. Foto: Lasse Svensson

Carola om kärleken:
Jag är hans "sugar"

Publicerad

Carola Häggkvist sprudlar av glädje.

Efter Eurovision Song Contest-succén möttes hon nämligen av kärleksblommor från sin hemliga man - som kallar henne sitt "socker".

"Sockerbitarna var visst för att jag är hans "sugar", skriver Carola på sin blogg.

Carola Häggkvist, 46, gjorde succé - under tre sekunder - i Eurovision Song Contest förra helgen.

Samtidigt är den lyckliga sångerskan nykär i en hemlig man.

– Jag har tänkt på det, vi har ju varit tillsammans ett tag nu så det är väl dags att presentera honom, sa hon under Eurovision och fortsatte:

– Men han är kanske så kort att han inte syns...

Paret träffades på en skolavslutning, nya kärleken är pappa till en av 15-årige sonen Amadeus klasskompisar.

– Det var han som tog initiativ och kom fram till mig. Han gillade min klädsel, förvånad att jag var så avslappnat klädd och gick i sandaler, sa Carola då.

Hjärtan av blommor

Och glädjeruset håller i för sångerskan - när hon kom hem från Malmö möttes hon av ett hjärtformat blomsterarrangemang med tre sockerbitar i.

Anledningen: Hon är sin hemliga älskares "socker".

"Väl hemma låg ett hjärta på köksbordet med mina torkade rosor som jag sparat sedan senaste blombuketten. Så glad jag blev! (sockerbitarna var visst för att I’m his sugar..) Sweet", skriver Carola Häggkvist på sin blogg.

Hon fortsätter att skämta om sin mystiska älskare, och kallar honom för "trädgårdsmästaren":

"Med 14 000 väskor med sig innanför dörren och världens sötaste Zoe är det härligt att få ett överrasknings hjärta på diskbänken. Nån måste ju vattna blommorna när jag är borta!! Trädgårdsmästaren", skriver Carola Häggkvist.

På resa

Nu befinner sig Carola på resa i Norrland, där hon ska gästa en konsert och träna sångare, enligt bloggen. Och de starka känslorna håller i sig:

"Sommar värme, sommar regn, tårar, glädje, sorg och kärlek. Och mycket mer. Dagarna efter ESC – Välkommet till livet!" skriver Carola.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag