Carola om kärleken:
Jag är hans "sugar"

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Carola berättar på sin blogg om hur hon välkomnades hem efter Eurovision: Med ett hjärta av blommor.
Foto: Lasse Svensson

Carola Häggkvist sprudlar av glädje.

Efter Eurovision Song Contest-succén möttes hon nämligen av kärleksblommor från sin hemliga man - som kallar henne sitt "socker".

"Sockerbitarna var visst för att jag är hans "sugar", skriver Carola på sin blogg.

Carola Häggkvist, 46, gjorde succé - under tre sekunder - i Eurovision Song Contest förra helgen.

Samtidigt är den lyckliga sångerskan nykär i en hemlig man.

– Jag har tänkt på det, vi har ju varit tillsammans ett tag nu så det är väl dags att presentera honom, sa hon under Eurovision och fortsatte:

– Men han är kanske så kort att han inte syns...

Paret träffades på en skolavslutning, nya kärleken är pappa till en av 15-årige sonen Amadeus klasskompisar.

– Det var han som tog initiativ och kom fram till mig. Han gillade min klädsel, förvånad att jag var så avslappnat klädd och gick i sandaler, sa Carola då.

Hjärtan av blommor

Och glädjeruset håller i för sångerskan - när hon kom hem från Malmö möttes hon av ett hjärtformat blomsterarrangemang med tre sockerbitar i.

Anledningen: Hon är sin hemliga älskares "socker".

"Väl hemma låg ett hjärta på köksbordet med mina torkade rosor som jag sparat sedan senaste blombuketten. Så glad jag blev! (sockerbitarna var visst för att I’m his sugar..) Sweet", skriver Carola Häggkvist på sin blogg.

Hon fortsätter att skämta om sin mystiska älskare, och kallar honom för "trädgårdsmästaren":

"Med 14 000 väskor med sig innanför dörren och världens sötaste Zoe är det härligt att få ett överrasknings hjärta på diskbänken. Nån måste ju vattna blommorna när jag är borta!! Trädgårdsmästaren", skriver Carola Häggkvist.

På resa

Nu befinner sig Carola på resa i Norrland, där hon ska gästa en konsert och träna sångare, enligt bloggen. Och de starka känslorna håller i sig:

"Sommar värme, sommar regn, tårar, glädje, sorg och kärlek. Och mycket mer. Dagarna efter ESC – Välkommet till livet!" skriver Carola.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.