Carin Hjulström. Foto: Forum
Carin Hjulström. Foto: Forum

Carin Hjulström om sitt nya singelliv

Publicerad

GÖTEBORG. Tv-profilen och författarinnan Carin Hjulström har brutit med Stefan Albrechtson, klubbdirektör i Sävehof.

Nu kan singellivet sätta litterära avtryck för göteborgskan, som i vår börjar skriva på sin fjärde roman.

- Tanken är att det kommer att bli en saftig relationsroman, säger hon.

I höstas utkom Hjulströms tredje bok, Kajas resa. Till våren ska hon påbörja arbetet med sin nästa. Exakt vad den kommer att handla om vet hon inte ännu, men temat är givet: Relationer.

- Relationer är det viktigaste vi har, det man vet mest om och också något av det som vi människor pratar mest om.

 

Carin Hjulström var tidigare tillsammans med handbollsklubben Sävehofs klubbdirektör, Stefan Albrechtson. Nu är hon däremot singel. Och kanske har hennes nya relationsstatus gjort henne extra inspirerad till temat.

Carin Hjulström och Stefan Albrechtson på Liseberg 2011.Foto: Lennart Rehnman
- Just nu är jag singel, men då är det ju ibland ännu roligare att prata relationer, över ett glas vin med vänner till exempel. Därför skriver jag nu en bok om parrealtioner, säger Hjulström som verkar njuta av singellivet.
Nyårsnatten firade hon till exempel på Wasa allé med vänner, och sedan med dans på Valands nattklubb.

 

Men innan det är dags för författarinnan att börja skrivandet ska hon bland annat resa till karnevalen i Rio.

- Det ska bli riktigt roligt, och jag ser verkligen fram emot semestern.

Expressen har förgäves sökt Stefan Albrechtson för en kommentar.

Johanna Rapp
Johanna Rapp

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag