Sandra Bullock. Foto: Fred ProuserSandra Bullock. Foto: Fred Prouser
Sandra Bullock.  Foto: Fred Prouser
Julia Roberts. Foto: Fred ProuserJulia Roberts. Foto: Fred Prouser
Julia Roberts.  Foto: Fred Prouser
George Clooney. Foto: Jim Smeal/BeimagesGeorge Clooney. Foto: Jim Smeal/Beimages
George Clooney.  Foto: Jim Smeal/Beimages

Bullock: Julia och jag har delat vårdnanden

Publicerad

Vad händer när en Hollywood-stjärna googlar sig själv?

I Sandra Bullocks fall fick hon veta att hon och Julia Roberts bråkar om George Clooney.

– Vi delar vårdnaden om honom, skämtade hon enligt US Magazine.

Allt började med att Sandra Bullock, 49, fick veta att hon skulle tilldelas en "Desert Palm achievement award" för filmen "Gravity" på Palm Springs filmfestival i lördags. Det var då hon bestämde sig för att förbereda sitt tacktal och vände sig till Google. Där skrev hon in namnet på sig själv och klickade på "sök". Resultatet blev också grunden till hennes tal.

– Ingen människa borde någonsin googla sig själv, men jag lärde mig lite om mig själv. Vissa saker var jag medveten om. "Sandra Bullock är över 40" kom upp mycket. Jag vet det, skojade hon i sitt tacktal enligt US Magazine.

På nätet läste Sandra Bullock också att hon och skådespelarkollegan Julia Roberts, 46, bråkar om George Clooney, 52, som Bullock spelar mot i "Gravity". Då passade hon på att skämta vidare:

– Uppenbarligen, Julia – jag vet inte var du är – men tydligen är du och jag i en dispyt över George Clooney. Vi har ju pratat om detta? Vi delar vårdnaden och vi är båda nöjda med det.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag