Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bröllopsdags för Erica Johansson

Foto: Roger Vikström
Nu har bröllopsinbjudningarna gått ut. Erica Johansson och hennes Martin Lamprecht ska gifta sig i september. Det blir ett kyrkobröllop med 100 inbjudna.
- Vi är jättekära, säger Erica.
Lördagen den 19 september kommer bröllopet mellan den före detta längdhopperskan Erica Johansson, 35, och sambon Martin Lamprecht, 46, att stå i en kyrka i Göteborgstrakten.
- Ett hundratal gäster är inbjudna, berättar Erica lyckligt. Bröllopsklänningen är jättefin men egentligen en balklänning. Det är lite "Let¿s dance"-känsla över klänningen, säger Erica som deltog i programmet 2007.
Alla tre barn, Martins son Filip, 12, som han har ihop med Kristin Kaspersen, 39, Ericas dotter Tess, 7, som hon har med Stefan Gustafsson och deras gemensamma dotter Wilda, 1,5, ska alla vara med på bröllopet.

- Vi sa att vi skulle vänta med bröllopet tills Wilda kunde gå och nu springer hon omkring.
Bröllopsresan kommer troligtvis bli en weekend till New York.
- Jag har aldrig varit där, säger Erica så jag hoppas på det. Vi väljer en kortare resa och lägger mer pengar på bröllopet i stället.
Paret träffades för tre och ett halvt år sedan och för ett år sedan köpte de ett hus i Landvetter.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.