Britney Spears självmordsbrev har hittats. Foto: ALL OVER PRESS
Britney Spears självmordsbrev har hittats. Foto: ALL OVER PRESS

Britneys Spears självmordsbrev hittat

Publicerad
Uppdaterad
I badrummet hittades Britneys självmordsbrev - bara ett par dagar innan hon bröt ihop i början av januari och fördes till sjukhus.
- Det var ett mycket sorgligt brev, säger en vän till tidningen In Touch.
Att Britney Spears inte mår bra är lätt att konstatera. Nu avslöjar The Sun och In Touch att stjärnans tillstånd kan vara sämre än någon har förstått.

Ifrågasatte vän

Enligt In Touch hittade Britney Spears ifrågasatta vän Sam Lutfi ett brev – som skulle kunna beskrivas som ett självmordsbrev – i samma badrum som Spears några dagar senare låste in sig själv och sonen Jayden James, 1, i.
- Brevet var fullt av skäl till varför hon inte skulle leva och hon hade skrivit rader från dikter om döden, berättar vännen.
- I det skrev hon att hon var ledsen att hennes liv inte hade blivit det som folk förväntat sig. Hon nämnde hur ensamt och orättvist livet kunde vara, hur fridfull döden verkade och att hur allt bara skulle vara lugnt.

Psykiska besvär

Enligt uppgift till The Sun har Britney Spears psykiska besvär, vilket hon ska ha haft ”i flera år”. Hon är manodepressiv och möjligtvis schizofren och tillståndet ska bli värre och värre, skriver tidningen.
The Sun skriver också att Spears på tisdagen chockade butiksbiträdena i en affär i Los Angeles genom att komma ut naken efter att ha tillbringat 45 minuter i en provhytt tillsammans med paparazzifotografen Adnan Ghalib, hennes nya kärlek.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag