Foto: Danny Moloshok
 Foto: Danny Moloshok

Britneys ex fick agera extrapappa - tröttnade

Publicerad

I fredags tog förhållandet slut. Nu kommer nya uppgifter om Britney Spears separation.

Fästmannen Jason Trawick tröttnade på att vara en extrapappa åt sin fästmö, enligt källor till Fox News.

2007 drabbades Britney Spears av vad som tycktes vara ett totalt sammanbrott. Inför hela världen rakade hon av sig håret, slog fotografer och hamnade till hos psykvården.

Då grep hennes pappa in. Han tvingades agera förmyndare åt sin dotter, något han fortfarande gör. Förra året gick Britneys fästman Jason Trawick in som medförmyndare.

– Jason tog rollen som förälder och Britney blev barnet när han gick med på att vara förmyndare, säger psykologen Stacy Kaiser till Fox News.

"Bäst för dem båda"

Enligt tv-kanalens källor blev det ojämna förhållandet till slut för mycket för Trawick. Och uppbrottet kom inte som en chock för de närmaste.

– Det blev för påfrestande för Jason och det var inte på det sättet han ville leva sitt liv, men det här är det bästa för dem båda, säger källan till Fox News.

I ett uttalande säger det före detta paret att beslutet om uppbrottet var gemensamt:

– Jason och jag har bestämt oss för att avsluta vår förlovning. Jag kommer alltid att tycka mycket om honom och vi kommer att fortsätta vara mycket goda vänner, klargör Britney Spears i uttalandet.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag