Britney i bikini hos David Letterman

Publicerad
Uppdaterad
Gratis paj åt alla och P. Diddy som vicepresident. Britney Spears - endast iförd bikini - besökte David Lettermans show och presenterade sin topplista över saker hon skulle göra som president.
Britney Spears gör allt för att få folk att glömma de senaste årens skandalrubriker om sig själv. Hennes nya vapen: humor.
På tisdagskvällen dök stjärnan upp i David Lettermans klassiska pratshow i New York. Hennes uppgift var att presentera det återkommande humorinslaget "Top ten list". Britneys tio-i-topp-lista bestod av saker hon skulle göra om hon var president i USA.
I en vampig pose och klädd i en utmanande bikini började Britney läsa. "Vi skulle bara invadera roliga ställen, typ Cabo", "Gratis paj åt alla!" och "Till slut skulle media kanske ägna mig lite uppmärksamhet" fanns med på listan över hur USA skulle se ut med Brittan i Vita Huset.
David Letterman själv skrattade gott åt Britneys framträdande, som var det första i hans show sedan 2006.

Britneys tio-i-topp-lista:

10. Förutom Nixon skulle jag bli den första presidenten med ögonskugga.
9. Vi skulle bara invadera roliga ställen, typ Cabo.
8. Gratis paj åt alla!
7. Jag skulle ha mitt högkvarter på Palms Casino i Las Vegas.."
6.Jag skulle locka Usama Bin Ladin från hans gömställe med hjälp av den oemotståndliga doften från min nya parfym "Circus Fantasy".
5.Jag skulle införa klädbyten på alla presskonferenser.
4. USA kanske skulle få en mer sammanhängande skattepolitik.
3. Mitt mål skulle vara en nattklubb på månen vid slutet av årtiondet.
2. Tre ord: Vicepresident P. Diddy.
1. Till slut skulle media kanske ägna mig lite uppmärksamhet.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag