Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Bossons heta romans med unga tv-profilen

Såhär minns vi artisten Bosson, i dag har han hittat kärleken i tv-profilen Nadia Dagelin. Foto: JOHAN CARLEN
Bosson på scen 2004. Foto: FOTOGRAF SUVAD MRKONJIC
Bosson när det begav sig. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Staffan ”Bosson” Olsson. Foto: KIM JOHNSON / AP

Artisten ”Bosson” blev ett välkänt namn efter sitt genombrott med låten ”One in a million” på 2000-talet, men vad hände egentligen efter superhiten?

Jo, ”Bosson” fann kärleken i ”Bachelor”-profilen Nadia Dagelin och planerar familj.

– Hon har ett stort hjärta, hon är positiv, har mycket energi och ett stort tålamod. Det behöver man om man ska umgås med mig haha, säger Staffan ”Bosson” Olsson till ”GALA Magazine”.

Staffan Olsson, 50, som han egentligen heter, blev för hela svenska folket känd under artistnamnet ”Bosson” under tidigt 2000-tal. Med dunderhiten ”One in a million”, som för första gången hördes i filmen ”Miss secret agent” år 2000, kom han att bli ett namn de flesta minns än i dag. Men vad hände med allas vår ”Bosson” efter superhiten?

2004 såg vi honom i ”Melodifestivalen” med låten ”Efharisto” men efter det har vi inte hört så mycket mer från stjärnan.

Nu avslöjar ”GALA Magazine” att Staffan ”Bosson” Olsson i dag har funnit kärleken, i ”Bachelor”-profilen Nadia Dagelin, 30. De inbitna ”Bachelor”-fansen minns Nadia Dagelin från 2017 års säsong där hon tävlade om Niclas Lijs hjärta. Det blev ingen kärlek i programmet, men vad gör det när Nadia Dagelin nu funnit kärleken i artisten Staffan ”Bosson” Olsson.

– Vi träffades av en slump i höstas på restaurangen i Glashuset i Stockholm. Vi sa båda ”det är ju du” när vi sprang på varandra, berättar Nadia Dagelin för ”GALA Magazine”.

https://www.instagram.com/p/BwB6kNpgebI/?utm_source=ig_web_copy_link

Bosson om kärleken: ”Stort hjärta”

Hon beskriver att det var en fin kväll, att de ”tjötade” och kom bra överens. Sin kärlek beskriver hon som go, glad och jättegullig, skriver ”GALA Magazine”.

Även ”Bosson” har bara gott att säga om sin Nadia.

– Hon har ett stort hjärta, hon är positiv, har mycket energi och ett stort tålamod. Det behöver man om man ska umgås med mig haha, säger Staffan ”Bosson” Olsson till nyhetssajten.

LÄS MER: ”Robinson-Robbans” stora beslut – med nya kärleken 

I dagsläget bor de 45 mil ifrån varandra – ”Bosson” i Göteborg och Nadia Dagelin i Stockholm. Men framtiden ser ljus ut och paret berättar att de letar efter en gemensam lägenhet i Stockholm. ”Bosson” känner många i huvudstaden och han avslöjar att han vill satsa på sin musikkarriär. Artisten vill skriva och producera mer, och då är det Stockholm som gäller, menar han.

När det gäller kärleksparets framtid avslöjar Nadia att det även finns planer att bilda familj. Hon berättar för ”GALA Magazine” att de verkligen vill ha barn.

– Jo, men herregud, jag vill ha familj och barn och det vill Nadia också. Vi får se, det skulle vara kul om det blev så. Men vi får börja med att flytta ihop, säger Staffan ”Bosson” Olsson till nyhetssajten och förtydligar:

– Men jag har sagt att skulle det bli så, då måste man anpassa sig efter en sådan situation. Det hade varit jättekul och hon skulle bli en grym mamma.

EXTRA har sökt Staffan ”Bosson” Olsson.