Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bonde-Sigrids hemlighet – gift med toppmilitären

Sigrid Bergåkra berättar en hemlighet som inte många vet om henne.Foto: OLLE SPORRONG
Sigrid Bergåkra.Foto: OLLE SPORRONG
Foto: LINUS HALLSENIUS/TV4 / LINUS HALLSENIUS

Sigrid Bergåkra fick tre döttrar med sin ex-make - efter skilsmässan ställde hon upp i ”Bonde söker fru” och blev hela Sveriges favoritbonde.

Nu avslöjar Sigrid Bergåkra en hemlighet från sitt förflutna - det finns ännu ett äktenskap hon inte tidigare berättat om.

– Han var militär, en väldigt framstående sådan, säger hon.

Sigrid Bergåkra, 45, gick rakt genom tv-rutan när hon medverkade i ”Bonde söker fru” år 2016. I programmet blev Bergåkra störtförälskad i Pål Mases, 50, men relationen tog slut och i dag lever hon som singel.

Innan sin medverkan i kärlekssåpan levde Sigrid Bergåkra i många år med sin ex-make, paret bildade familj och fick tre döttrar. 

Men nu avslöjar Sigrid Bergåkra att äktenskapet med barnens pappa inte var hennes första. Det finns ännu en ex-make. 

Sigrid Bergåkra träffade sin första man och gifte sig redan som 19-åring.

– Han var militär, en väldigt framstående sådan. Han var duktig inom sitt gebit. Vi höll båda på med brukshundar, ett gemensamt intresse, säger hon och fortsätter:

– Han var en romantisk person och friade till mig. Han var mogen och beredd. Man gifter sig ju för livet, det var inställningen vi hade. 

 

LÄS MER: Sigrid krossad av kärleken

 

Ångrar inte att hon gifte sig ung

Sigrid Bergåkra blev självständig tidigt i livet. Efter gymnasiet startade hästbonden sin egen verksamhet på Tullgarns kungsgård och hade redan i ung ålder många pusselbitar på plats. Att hon gifte sig tidigt är inget hon ångrar.

– Allt jag har fått vara med om har format mig till den jag är nu, och den personen är jag stolt över. Därför måste jag säga att nej, det var inte fel - det var inte för ungt. Jag växte upp och blev mogen ganska snabbt. Sen stannade jag i den åldern, det är härligt, säger hon med ett skratt.

Äktenskapet varade i två år, sedan gick Sigrid Bergåkra och militären skilda vägar.

– Ja, det gjorde vi och det var kanske bra. Man hade inte synkat in vad för personlighet man passade med. Sen var jag gift i väldigt många år med barnens pappa, säger hon och fortsätter:

– Det första giftemålet har påverkat mig positivt i och med att jag lärde mig vara sambo, jag lärde mig om relationer.

Sigrid Bergåkra har i dag inte någon kontakt med sin första make.

– Nej, vi har ingen kontakt. Det har gått så många jordvarv sedan sist, säger hon.

 

LÄS MER: Ola-Connys heta känslor – efter mötet med bonde-Sigrid 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.