Isabella Löwengrip medger att hon skrämmer iväg det motsatta könet. Foto: Jonas Eriksson
Isabella Löwengrip medger att hon skrämmer iväg det motsatta könet. Foto: Jonas Eriksson

Blondinbella: "Killar skräms av min karriär"

Publicerad

Isabella "Blondinbella" Löwengrip har det tufft på kärleksfronten.

Under 2011 dejtade hon flitigt - men insåg att killar är rädda för henne.

- Varenda kille skräms av min karriär, det är hemskt, man känner sig så okvinnlig, säger hon.

Entreprenören och bloggaren Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 21, har ett hektiskt år bakom sig.

Hon drev sin tidning "Egoboost" och agerade sidekick åt Malou von Sivers i TV4:s "Efter tio".

Parallellt med karriären sökte hon kärleken - utan lycka. Problemet, tror hon själv, är att killar har svårt att acceptera hennes framgångsrika karriär.

- Till en början klarar de alltid av ens karriär, tycker det är kul att jag är driven och duktig och att det går att ha en dialog med mig. Sen inser man efter ett tag att killen inte alls klarar av att se när man höjer sin egen lön eller hur mycket man fakturerar.

Sina kavaljerer finner bloggprofilen oftast i arbetet.

- Jag jobbar i en mansdominerad värld, vilket är bra eftersom det är män överallt. Så tror man att männen är trygga i sig själva, de har ju oftast egna karriärer, men det är inte sant. De är livrädda för mig, förklarar Isabella.

- Grejen är att jag dejtade hela förra året, men nu har jag insett att det inte finns någon kille som klarar av mig.

Vad är viktigast för dig - kärlek eller pengar?

- Kärlek absolut. Men har man inte det så får man bli rik först.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag