Bloggerskan Dessie och pojkvännen Simon väntar smått. Foto: Dessies.se
Bloggerskan Dessie och pojkvännen Simon väntar smått. Foto: Dessies.se

Bloggaren Desirée Nilsson väntar barn

Publicerad

Bloggaren Desireé "Dessie" Nilsson är gravid, kan Expressen.se berätta.

Efter en tuff tid är hon nu lyckligare än någonsin, tillsammans med pojkvännen Simon.

– Det är bara lycka nu. Det är så mycket mer värt att ha en familj än att åka till Ibiza, säger Dessie.

Desireé "Dessie" Nilsson, 18, är en av de största bloggarna i Sverige. Och nu följer hon bloggkollegor som Isabella "Blondinbella" Löwengrip - och bildar familj. Dessie är nämligen gravid i 12:e veckan kan Expressen.se berätta.

– Det känns jättebra. Vi fick reda på det för typ två veckor sedan och då bestämde vi oss för att behålla den. Det är skitspännande, säger Dessie.

"Nu går vi inte ut alls"

Pappa till barnet är pojkvännen Simon, 28, som Dessie blev tillsammans med för 1,5 år sedan - men förhållandet har tidigare varit stormigt.

– Det blev bara tjaffs när det var alkohol inblandat. Nu går vi inte ut alls. Vi har sagt sedan tidigare att om jag skulle bli gravid gör vi inte abort, säger Dessie.

Redan i januari antydde Dessie på sin blogg att "en liten skrutt" kunde vara på väg.

– Jag skojade ju då, det är det som är så konstigt. Min bästa tjejkompis är också gravid, i 25:e veckan. Hon stöttar mig verkligen och har fått mig att må bra. Jag har tänkt mycket att jag är för ung och ostabil i livet. Men hon har hjälpt mig, säger Dessie som menar att hon lagt om sitt liv helt.

Börjat jobba för att få bättre mammapeng

– Jag har varit väldigt olycklig och festat mycket. Jag har ju adhd och har haft svårt med det också. Sedan har jag inte gått ut skolan och tänkte börja gymnasiet nu, men det går inte. Nu har jag börjat jobba för att få bättre mammapenning, det är bättre med ett vanligare jobb, säger Dessie.

– Nu är det bara lycka, jag har aldrig varit lyckligare. Jag har undrat hur jag ska kunna skita i all alkohol och festandet. Men det är så jävla mycket mer värt att behålla barnet, att ha en familj i stället för att åka till Ibiza, säger Dessie.

Nu längtar hon till en riktig babybula.

– Min mage är ju skitvsvullen hela tiden nu. När man är gravid och har värsta stora magen är det skitfint men nu ser man bara knubbig ut. Det blir en annan känsla sedan när magen växer, jag längtar som fan, säger hon.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag