Emma Andersson och Henrik Zetterberg gifter sig på fredagen. Foto: Stefan Söderström
Emma Andersson och Henrik Zetterberg gifter sig på fredagen.  Foto: Stefan Söderström

BILDEXTRA: Nu har Emma Andersson och Henrik Zetterbergs bröllopsfest börjat

Publicerad
Uppdaterad
De gifter sig på fredagen.
Redan under torsdagen började bröllopsgästerna anlända för att fira Henrik Zetterberg och Emma Anderssons kärlek.
Och bland dem finns en rad NHL-stjärnor.
- Vi tycker det här ska bli vansinnigt roligt, har Emma Andersson tidigare sagt till Expressen.
Missa inte att kolla Stefan Söderströms bilder från de första festligheterna.
På fredagseftermiddagen blir Emma Andersson och Henrik Zetterberg äkta makar.
På torsdagen bussades bröllopsgästerna  till Ransvik utomhusbad iförda baddräkter och morgonrockar.
Där fick de en första chans att fira bröllopsparets kärlek.

Flera NHL-stjärnor

Missa inte att kolla in Stefan Söderströms bilder från de första festligheterna. De finns i det bildspecial som ligger under annonsen.
För bland gästerna finns NHL-hjältar som Nicklas Lidström, Tomas Holmström, Andreas Lilja, Niclas Kronwall, Mikael Samuelsson, Jonathan Hedström och Pavel Datsyuk.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag