Bilderna visar Lena Philipssons förflutna

Foto: / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
På scenen ger hon allt – men privat är det annorlunda.
Foto: /IBL / /IBL

Från lockig ängel till en tuff brud i lyxförpackning – artisten Lena Philipsson har testat många olika stilar genom åren. 

På scenen ger hon allt – men privat är det annorlunda. 

– Jag är mycket tryggare i dag i att vara tyst ibland och skojar när jag känner för det, har hon tidigare sagt i ”Zia och Nessvold i P3”.

Här är hennes liv i bilder! 

ÄNGLALIKHar vi dött och kommit till himlen? Förmodligen är det så här man blir mottagen vid himlaporten. 2003 visar Lena Philipsson upp en gaaaalet oskyldig look.
Foto: MARTIN CEDERBLAD

ÄNGLALIK

Har vi dött och kommit till himlen? Förmodligen är det så här man blir mottagen vid himlaporten. 2003 visar Lena Philipsson upp en gaaaalet oskyldig look. 

TUFF BRUD I LYXFÖRPACKNING2004 har sångerskan hittat den där tuffa stilen på scenen som vi ofta ser henne i. Det är mönstrat, urringat och går inte att missa.
Foto: JAN WIRIDEN

TUFF BRUD I LYXFÖRPACKNING

2004 har sångerskan hittat den där tuffa stilen på scenen som vi ofta ser henne i. Det är mönstrat, urringat och går inte att missa. 

TVÅ SIDORHär har vi romantik á la Lena Philipsson. Den vita klänningen med rosa prickar känns flickig och oskyldigt men posen visar stjärnans tuffare sida 2008.
Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG

TVÅ SIDOR

Här har vi romantik á la Lena Philipsson. Den vita klänningen med rosa prickar känns flickig och oskyldigt men posen visar stjärnans tuffare sida 2008. 

INTE HELT NÖJDUppenbarligen var det någonting som inte riktigt var till stjärnans belåtenhet 1993. Är det frisyren Lena?
Foto: YLVA YNGVESSON

INTE HELT NÖJD

Uppenbarligen var det någonting som inte riktigt var till stjärnans belåtenhet 1993. Är det frisyren Lena? 

HITTAT HEM Här har vi artisten i en pose som verkligen andas 00-tal. Lena frisyr har hittat hem och ränder och pasteller var stjärnans melodi 2004.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

HITTAT HEM 

Här har vi artisten i en pose som verkligen andas 00-tal. Lena frisyr har hittat hem och ränder och pasteller var stjärnans melodi 2004. 

SCHLAGERSTJÄRNAHåll i hatten Lena! 2004 tävlade ”It hurts”-stjärnan i ”Eurovision song Contest” och kammade hem en delad femteplats.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

SCHLAGERSTJÄRNA

Håll i hatten Lena! 2004 tävlade ”It hurts”-stjärnan i ”Eurovision song Contest” och kammade hem en delad femteplats. 

HÅRRESANDELena Philipsson har verkligen gjort en hårresande resa. 1987 var hon riktigt moderiktig i stora lockar och puffig rosett.
Foto: JOHAN HELLSTRÖM

HÅRRESANDE

Lena Philipsson har verkligen gjort en hårresande resa. 1987 var hon riktigt moderiktig i stora lockar och puffig rosett. 

ELEGANT I dag är Lena Philipsson en riktig vimmeldrottning. Se så fint hon passar i prydlig uppsättning och chockrosa!
Foto: ROJA STUDIOS / STELLA PICTURES

ELEGANT 

I dag är Lena Philipsson en riktig vimmeldrottning. Se så fint hon passar i prydlig uppsättning och chockrosa! 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.