Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Bianca Ingrosso avslöjar sexet vid soptippen

Bianca Ingrosso, 23, har podcasten ”Alice och Bianca” tillsammans med Alice Stenlöf, 21. I den pratar tjejerna frispråkigt om sex och relationer.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ / IBLAB
”Jag och min pojkvän är bra på att pilla på varandra på offentliga platser. Jag blir så kär i honom varje gång vi går på bio, det är helt sjukt”
Foto: EERO HANNUKAINEN / /IBL

Bianca Ingrosso vill avdramatisera ämnet sex och har inga problem att dela med sig av tankar och erfarenheter i sin podcast.

Ett avsnitt gästas av sexexperter, och Bianca Ingrosso avslöjar heta hemligheter.

– Jag och min pojkvän är bra på att pilla på varandra på offentliga platser. Jag blir så kär i honom varje gång vi går på bio, det är helt sjukt, säger hon.

Bianca Ingrosso, 23, har podcasten ”Alice och Bianca” tillsammans med Alice Stenlöf, 21. I den pratar tjejerna frispråkigt om sex och relationer. De delar generöst med sig av tankar och hemligheter. Enligt Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf har de ett syfte med att prata öppet om sex: de vill avdramatisera ämnet.

I ett nyligen publicerat avsnitt gästas duon av sexexperterna Amanda Colldén, 29, och Anna Dahlbäck, 28, från podcasten ”Alla våra ligg”. Det är mer högt i tak än någonsin och heta avslöjanden görs.

En fråga som ställs är vilka ovanliga ställen man har haft sex på. Bianca Ingrosso avslöjar att hon har gjort det på en tämligen oglamourös plats.

– Jag har legat på en brygga på en vind bakom en soptipp! Annars är jag inte så spontan, men jag och min pojkvän är bra på att pilla på varandra på offentliga platser. Jag blir så kär i honom varje gång vi går på bio, det är helt sjukt, säger Bianca Ingrosso med ett skratt.


LÄS MER: Bianca Ingrossos utspel – efter modellens bild 


Bianca avslöjar sina preferenser

Alice Stenlöf berättar att Bianca Ingrosso använder sexsnack som en isbrytare på fester.

– Nästan alla vill ju ha en anledning att prata mer om sex. När jag lärde känna Bianca var det hennes partytrick att börja prata om sex, det är att krossa alla sociala barriärer direkt, säger Alice Stenlöf.

Bianca Ingrosso menar att hon inte är något större fan av mys och romantik, hon föredrar rejäla tag.

– Jag kan knappt hångla romantiskt. Det blir bara direkt bitas, säger hon.

Bianca Ingrosso tillägger sedan lite generat att hon ber om ursäkt till sin mamma Pernilla Wahlgren, som hon vet lyssnar på podcasten.

Bianca Ingrosso har haft ett långdistansförhållande med pojkvännen Philippe Cohen, 24, under fyra år som han har bott i London. Men nu har kärleksparet äntligen flyttat ihop i Ingrossos lägenhet i Stockholm. 

Expressen har sökt Bianca Ingrosso.


LÄS MER: Biancas kärlekskris med pojkvännen 


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.