Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Beyoncé talar ut om sin depression

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Beyoncé mådde riktigt dåligt efter Destiny's Child-uppbrottet.
Foto: ROSE/JPISTUDIOS LISA

Först hoppade vännerna av Destiny's Child. I samma veva blev Beyoncé också dumpad av pojkvännen. 

Nu talar sångerskan ut om den ensamma tiden och sin depression.

När de före detta Destiny's Child-medlemmarna LeToyaLucket och LaTivia Roberson lämnade gruppen år 2000 var Beyoncé Knowles så nere att hon vägrade att äta. Hon lämnade heller inte sitt rum på flera dagar.  När hennes dåvarande pojkvän dessutom gjorde slut hamnade hon i sin värsta period i livet, berättar hon för Parade Magazine.

Kände sig påhoppad

 Uppbrottet från pojkvännen och kollegornas avhopp gjorde att hon började ifrågasätta sig själv och vilka som var hennes riktiga vänner. Dessutom kände hon sig påhoppad av medierna. Eftersom Destiny's Child precis hade vunnit sin första Grammy var hon rädd att ingen skulle ta henne på allvar om hon berättade om sin depression.

Räddades av mamma

 Det var så småningom Beyoncés mamma Tina som fick dottern på andra tankar. Hon sa: "Varför tror du inte att någon skulle kunna älska dig? Vet du inte hur smart, söt och vacker du är?"

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.