Beyoncé mådde riktigt dåligt efter Destiny's Child-uppbrottet.
Beyoncé mådde riktigt dåligt efter Destiny's Child-uppbrottet.

Beyoncé talar ut om sin depression

Publicerad
Uppdaterad
Först hoppade vännerna av Destiny's Child. I samma veva blev Beyoncé också dumpad av pojkvännen.
Nu talar sångerskan ut om den ensamma tiden och sin depression.
När de före detta Destiny's Child-medlemmarna LeToya Lucket och LaTivia Roberson lämnade gruppen år 2000 var Beyoncé Knowles så nere att hon vägrade att äta. Hon lämnade heller inte sitt rum på flera dagar. När hennes dåvarande pojkvän dessutom gjorde slut hamnade hon i sin värsta period i livet, berättar hon för Parade Magazine.

Kände sig påhoppad

Uppbrottet från pojkvännen och kollegornas avhopp gjorde att hon började ifrågasätta sig själv och vilka som var hennes riktiga vänner. Dessutom kände hon sig påhoppad av medierna. Eftersom Destiny's Child precis hade vunnit sin första Grammy var hon rädd att ingen skulle ta henne på allvar om hon berättade om sin depression.

Räddades av mamma

Det var så småningom Beyoncés mamma Tina som fick dottern på andra tankar. Hon sa: "Varför tror du inte att någon skulle kunna älska dig? Vet du inte hur smart, söt och vacker du är?"

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag