Angelina Jolie och Brad Pitt på premiären i Los Angeles av filmen "The Tree of life" - där Pitt gör en av rollerna. Foto: Hollywood Press Agency
Angelina Jolie och Brad Pitt på premiären i Los Angeles av filmen "The Tree of life" - där Pitt gör en av rollerna.  Foto: Hollywood Press Agency

Barnen vill att Pitt och Jolie gifter sig

Publicerad
Uppdaterad
De sex barnen tjatar och frågar.
Och de verkar vara de enda som kan få Brad Pitt och Angelina Jolie att gifta sig.
- De frågar om äktenskap. Det betyder mer och mer för dem, säger Brad Pitt till USA Weekend.
Pitt har länge sagt att "Angie och jag ska fundera på att gifta oss när alla i landet som vill gifta sig har rätt att göra det" och syftar på det fakum att till exempel homosexuella inte har rätt att gifta sig överallt, rapporterar People.
Men nu kan det kanske bli ändring på det.
Och allt beror på Pitt och Angelina Jolies kära barnaskara.
- De frågar om äktenskap. Det betyder mer och mer för dem. Så det är något som vi måste börja fundera på, säger Brad Pitt till USA Weekend.

"Inga hemligheter"

- Det finns inga hemligheter i vårt hus. Vi säger till barnen: "Nu ska mamma och pappa gå i väg och kyssas". Och då säger de, "eww, äckligt".
Brad Pitt och Angelina Jolie har sex barn - Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox, and Vivienne. Skådespelaren erkänner i intervjun med USA Weekend att det i bland kan orsaka kaos, men att de samtidigt gör sig bästa för att skapa ordning.
- Om vi är på resa, då är vi som en mobil enhet i armén. Barnen har alla sina saker i var sin ryggsäck, och de är ansvariga för sin egen väska, säger Brad Pitt och fortsätter: 
- Det är deras mamma som packar. Hon har talang för det. Vi är lite som nomader. Vi går dit grödorna finns.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag