Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bagges ord om familjens drag mot Niclas: ”Ovälkommen”

Tv-profilen Laila Bagge har lagt barnplanerna med pojkvännen Korosh Kananian på is.
Programledarduon Roger Nordin och Laila Bagge.Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Laila Bagge berättar om familjens relation med Niclas. Foto: OLLE SPORRONG
Niclas WahlgrenFoto: TV4.
Anders Bagge hade en plats i hjärtat – och på kylskåpet – hos Laila Bagges familj.Foto: OLLE SPORRONG

Kan man fortsätta umgås med exets familj? 

Frågan diskuteras livligt av Laila Bagge och hennes kolleger i ”Rix Morronzoo” – och det bjuds på erfarenheter från det egna privatlivet.

– Jag kan ta ett praktexempel. När jag gifte mig med Niclas, säger Laila Bagge i radioprogrammet. 

”Rix Morronzoo” leds av programledarna Laila Bagge, 46 och Roger Nordin, 42, och duon kan konsten att varva hetsiga diskussioner med skratt.

Nyligen rådde delade meningar om huruvida det är okej att fortsätta umgås med sitt ex familj efter ett uppbrott.

– Om den du har varit tillsammans med inte vill att du ska umgås med föräldrarna så får du respektera det. Inte om ditt ex tycker det är jobbigt, säger Laila Bagge.

Laila: Anders Bagges bild hängde uppe

Roger Nordin å sin sida menar att det är ju partnern man skiljer sig i från – inte svärföräldrarna.

Även lyssnarna ringer in och framför åsikter. En fråga som ställs av en lyssnare är om det är okej att familjen har kvar fotografier på exet, men inga av den nya partnern.

– Jag kan ta ett praktexempel. När jag gifte mig med Niclas, så hänger fortfarande Anders Bagge på min mormors kylskåp. Då sa jag när jag kom med Niclas: ”Är det inte dags att byta ut det där kortet nu?”. Det handlar om att känna sig välkommen. Hur kul är det att komma hem till en familj där exet hänger på kylskåpet? säger Laila Bagge i radioprogrammet.

”Han känner sig ovälkommen”

Laila Bagge och programledaren Niclas Wahlgren, 54, gifte sig 2010 efter att ha träffats under ”Let's Dance”-inspelningarna, men skildes fyra år senare. Innan dess hade hon ett sju år långt äktenskap med TV4-profilen Anders Bagge, 51.

Laila Bagge har i nuläget inga planer på att gifta om sig med kärleken Korosh Kananian, 29 – paret trivs som sambos. 

Laila Bagge, som är vis av erfarenhet, ger ett handfast råd:

– Om min nya man tycker att det är jättejobbigt att det bara är bilder på Instagram på mitt ex, och han känner sig ovälkommen, då skulle jag säga till familjen: skulle ni kunna lägga in några bilder på min nya man också?

Expressen har sökt Laila Bagge.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.