Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ari Behn: "Vi får flörta med andra"

Här syns prinsessan och hennes Ari tillsammans på Estelles dop i våras.Foto: Suvad Mrkonjic

Prinsessan Märtha Louise och Ari Behn har inte setts tillsammans på ett halvår, och det har talats om problem i äktenskapet.

Ari Behn avslöjar nu att paret har ett öppet förhållande.

- Vi får lov att flörta med andra, säger Ari Behn till norska VG.

Ari Behn är en man med många järn i elden. Just nu jobbar han med sin konst i Hackney i norra London, en kollektion han ska ställa ut i Norge i påsk.

Sedan parets flytt till London hösten 2012 har Märtha Louise och Ari inte setts tillsammans en enda gång, och innan dess hade de inte synts på bild sen våren 2012.

- Vi har det bra och skrattar mycket, säger Behn, som i likhet med Märtha Louise aldrig velat inrätta sig i de kungliga konventionerna.

Många anledningar

- Det finns en öppenhet och respekt i vårt förhållande. Vi får lov att flörta med andra, i det avseendet är vi mycket fria, säger han till tidningen VG.

Hösten 2012 sa Märtha Louise att det var för barnens skull man flyttat till London.

- Vi gör det för att barnen ska bli duktiga på engelska, sa hon.

Norska kungaexperten Kjell Arne Totland har förut sagt att det finns flera naturliga orsaker till att paret inte synts ihop.

- De har flyttat och befinner sig fortfarande i inkörningsfasen, säger Totland till norska TV2.

Flera bollar i luften

Ari har mycket på gång. Han avslutar sin nya roman och har arbetat med en reality-serie. Dessutom ägnar han mycket tid åt konsten.

- Rent figurativt är Ari Behn inspirerad av Francis Bacon, säger galleristen Gerald M Bliem till Aftenposten.

Hur mycket konsten kostar avslöjar han inte.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.