Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Anne Lundberg träffade Johan Wester i "På spåret"

Johan och Anne i "På spåret".
För första gången pratar programledaren Anne Lundberg, 45, ut om separationen från ex-sambon. Och kärleken till kollegan Johan Wester, 43.
- Vi träffas och har en relation, säger hon till Extra.

FAKTA

ANNE LUNDBERG


Ålder: 45 år.
Yrke: Programledare, journalist.
Familj: Barnen Jack, 14, och Oscar, 12, och särbon, komikern Johan Wester.
Aktuell: "Antikrundan" på SVT på torsdagarna, den 15 april har "Landgång" nypremiär och i september kommer serien "En andra chans" lite som det tidigare "Himlen kan vänta".

Det var för tolv år sedan den prisade och tv-aktuella programledaren Anne Lundberg lämnade tv-jobbet i Stockholm. Tillsammans med sin dåvarande sambo Klas Sundkvist och sonen Jack, då ett och ett halvt år, flyttade hon till Skåne. Samtidigt var hon gravid med Oscar. Hon ville att barnen skulle växa upp på landet.
Men 2008 separerade hon och Klas. Hon har fram till nu varit ytterst sparsam med berätta om uppbrottet.
- Det var ju inte det man tänkt sig - speciellt inte när man startat en familj, säger hon till Leva PS!. Det är klart att idén är att man ska leva tillsammans och få det att fungera livet ut. Det är ett nederlag och en sorg för alla inblandade - för båda de vuxna, och för barnen naturligtvis.

Pappan var alkoholist

Annes egna föräldrar skilde sig när hon var 13 år. Vilket hon tyckte var "nästan skönt".
- Pappa var alkoholist, och inte så mycket närvarande. Så det var inte så stor skillnad - det var nästan en lättnad! Det går inte att lita på en alkoholist, därför att spriten är viktigare än allt annat!
I dag bor Anne ensam med sina söner sedan skilsmässan men har under flera år umgåtts flitigt med Johan Wester från "Hipp hipp". De träffades i buren i "På spåret" där de tävlade i samma lag och heta känslor uppstod. Dock har hon aldrig velat bekräfta att de är något annat än vänner.
- Vi träffas och har en relation, avslöjar hon nu för Extra.
De ses, reser och hittar på saker tillsammans. Men bor inte ihop.
- Livet är inte så himla lätt. Man kanske bor på olika ställen och så. Har hus, barn och släkt där. Och skulle det komma någon som var beredd att ge upp allt för en skulle inte jag bli intresserad i alla fall.
- Fast egentligen vill man leva i tvåsamhet. Vardagen blir så mycket roligare när man kommer hem och någon är hemma och står vid spisen.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!