Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Magdalena Graafs ilska mot Anna Book

I Magdalena Graafs och Magnus Hedmans bittra skilsmässa 2008 avlöste bråken och löpsedlarna varandra, och kändisparet gjorde till slut upp i rättegång. Foto: /IBL / /IBL
Mitt i bråket anklagade Graaf Anna Book för att sälja hennes grejer. Foto: OLLE SPORRONG
Efter uppbrottet hittade Magnus Hedman kärleken i Dede Lopez – en av Anna Books närmaste vänner. Foto: ANNA-KARIN NILSSON

I skilsmässan från Magnus Hedman blev Magdalena Graaf av med sin bröllopsklänning – något hon menar är Anna Toledano Books fel.

Nu avslöjar Magdalena Graaf sin ilska mot artisten, efter alla år.

"Jag var verkligen helt knäckt", skriver Magdalena Graaf i bloggen.

Samtidigt slår Anna Toledano Book tillbaka mot anklagelserna.

I Magdalena Graafs och Magnus Hedmans bittra skilsmässa 2008 avlöste bråken och löpsedlarna varandra, och kändisparet gjorde till slut upp i rättegång.

Även om exen i dag har en bra relation, så har konflikterna lämnat spår. Graaf avslöjar att hon sedan skilsmässan inte kan släppa sin ilska mot Anna Toledano Book.

Efter uppbrottet hittade Magnus Hedman kärleken i Dede Lopez – en av Anna Books närmaste vänner. Så under flera månader hade Anna Toledano Book tät kontakt med den tidigare landslagsmålvakten under skilsmässobråken. I sin blogg skriver Magdalena Graaf om "ABC"-artistens svek.

 

LÄS MER: Book slår tillbaka i bråket med Graaf 

 

Skulle sälja på Blocket

"Hon och Magnus var ”bästisar”. Hon och hennes andra bästis Dede Lopez ”hjälpte Magnus” att tömma våra gemensamma grejer från England. Typ min bröllopsklänning, kläder, prylar. Som Magnus ”hijackat” vid skilsmässan för att jävlas, och vägrade lämna tillbaka." skriver Magdalena Graaf i sin blogg.

På den tiden hade Anna Book en aktiv blogg, där hon ska ha bloggat om allt som skulle säljas på loppis, skriver Graaf – och menar att hon har bevis mot Book.

"När jag i upplösningstillstånd påpekade det så var hon snabb med att ändra och ta bort i bloggen. Men jag hade skärmdumpar-bevis", skriver Magdalena Graaf.

Vidare skriver Graaf att hon i dag är vän med exmaken – men det hon menar är Anna Toledano Books aktion mot henne under den svåra tiden kan hon inte släppa.

"Jag var verkligen helt knäckt. I dag är jag så klart vän med Magnus. Glömt och förlåtet. Men Booken, henne har jag ett horn i sidan på fortfarande".

Book förnekar

Anna Toledano Book slår ifrån sig alla anklagelser, och i podcasten "Nemo möter en vän" tycker Book att Graaf ska vara glad för hur hon behandlades.

– Jag har aldrig slängt hennes möbler. Men jag hoppas däremot att hon är glad över hur fint jag vek ihop hennes bröllopsklänning och skrev på en låda. Jag har aldrig slängt något eller sålt något som är Magdalenas. Däremot hjälpte jag Magnus, eftersom han är en vän till mig. 

I stället säger Book att det som slängdes i utrensningen var det trasiga spel eller udda strumpor. 

– Jag har aldrig sålt, eller slängt någonting av Magdalenas saker eller möbler. Och skulle aldrig få för mig att göra något sådant heller. Jag har aldrig tyckt något illa om Magdalena och kommer inte göra det heller, säger Anna Book till Expressen.

Magdalena Graaf avböjer att kommentera. 

 

LÄS MER: Anna Book berättar – ångrar operationen