Anna Ankas barnkrav med unga maken

Allt du behöver veta om Anna Anka.
Anna Anka med fästmannen David Johansson.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
”Davids frieri till mig var romantiskt, gulligt och roligt”, berättar Anna Anka.
Nu berättar hon om sexkravet.
Foto: OLLE SPORRONG

Nu avslöjar Anna Anka nya detaljer om sitt kommande bröllop med fästmannen David Johansson.

Enligt Hollywoodfrun är sex en mycket viktig komponent i förhållandet – och hon menar att det är särskilt viktigt för en man att hålla ångan uppe.

– Det är dåligt för sperman att inte få komma varje dag. Det gror igen annars, säger hon till norska Se og hør.

Äktenskapet mellan sångaren Paul Anka, 78, och Anna Anka, 48, slutade med ett rejält brak, och paret gick skilda vägar 2010.

Men Hollywoodfrun har inte tappat tron på kärleken. För tre år sedan träffade hon den 20 år yngre David Johansson, 27, via gemensamma vänner i Los Angeles och det visade sig att han var från Skåne – precis som Anna.

– Det första mötet var så fantastiskt. Du vet, alla människor är energi. Vi är som magneter som flyger runt i luften. Ibland så passar det bara perfekt och det var så jag kände med David. Vi bara klickade, det tog inte en minut. Vi var som två pusselbitar, har hon sagt.

I våras avslöjade paret att de hade tagit nästa steg i relationen och förlovat sig.

Anna Anka om sexet med fästmannen

För norska Nettavisen avslöjar Anna Anka nu detaljer om det kommande bröllopet. Hon avslöjar att vigseln kommer att ske 2020 på en karibisk ö – och det kommer att filmas.

– Jag kommer göra tv av mitt bröllop, och är i kontakt med olika produktionsbolag. Jag önskar att mina följare ska kunna ta del av den här fantastiska resan. Folk älskar bröllop, och jag vill visa folk den kärlek jag och David har för varandra, säger hon.

Realityprofilen berättar också att hon vill ha barn med David Johansson, men att hon inte har åldern på sin sida. Hon tillägger att de övar på saken – dagligen. 

– Jag förstår inte hur man kan gå och lägga sig vid sidan av en sådan här kille och inte ha sex. Han har själv sagt att han aldrig skulle kunna träffa en tjej efter mig, för han bara: ”Det är ingen som kommer ligga med mig som du gör. Det är ingen som kommer älska mig så mycket som du gör och verkligen visa det”, säger hon till norska tidningen Se og hør.

Enligt Anna Anka är det av stor vikt, i synnerhet för mannen, att hålla sig sexuellt aktiv för att systemet inte ska ”stocka sig”.

– Män är skapade för att reproducera hela, hela tiden. Det är dåligt för sperman att inte få komma varje dag. Det gror igen annars. Det blir förgiftat, det måste ut, säger hon.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.