42 TIMMAR. Anna Anka har 48 timmar på sig att lämna sitt och Pauls lyxhus. "Paul slängde ut mig och barnen", skrev hon i går på Facebook. Foto: Thomas Engström
42 TIMMAR. Anna Anka har 48 timmar på sig att lämna sitt och Pauls lyxhus. "Paul slängde ut mig och barnen", skrev hon i går på Facebook.  Foto: Thomas Engström

Anna Anka kastas ut från sitt hem

Publicerad
Uppdaterad
LOS ANGELES. Till Anna och Paul Ankas utdragna skilsmässa - fylld av bråk, besöksförbud och hisnande underhållskrav - adderas nu ännu mer dramatik: Anna är utslängd från huset.
"Var ska jag bo?" undrade Hollywoodfrun på sin Facebook-sida i går.

Anna Anka, 39, vräktes i går från parets lyxvilla i Ventura, strax utanför Los Angeles. Anna har påstått att hon och maken Paul aldrig skrev något äktenskapsförord.
Hon har bott kvar i lyxhuset och maken Paul har tvingats hålla ett säkert avstånd på 90 meter. Detta efter att ett gräl, som ska ha involverat en pistol, resulterade i att Anna var "rädd för sitt liv" och Ventura County Court utfärdade ett besöksförbud mot maken. Men nu slänger alltså samma domstol ut Anna.

Packa ihop snabbt

Enligt handlingar från domstolen lämnade Paul Anka, 69, i tisdags in en ansökan om att få tillbaka lyxvillan och Ventura County Court beslutade att frun nu måste packa ihop sina saker och lämna. Snabbt.
- Det stämmer att jag lämnade in en ansökan i går (läs: tisdag), säger Paul Anka till Expressen och fortsätter:
En domare beslutade att hon har 48 timmar på sig att lämna huset.
Samtidigt påpekar Paul att han ägde villan redan innan paret gifte sig och understryker att de har ett äktenskapsförord:
- Hon kommer inte att få några miljoner som hon går runt och säger.

"Skäms på dig"

I måndags citerade Anna en Leona Lewis-låt på sin blogg under ett inlägg titulerat "Paul: från mig till dig":
"Säg, hur känns det att veta att jag inte kommer att stanna kvar? Buga nu för teatern är på väg mot sitt slut. Var snäll och lämna som en man, annars kommer jag slänga ut dig som ett djur. Skäms på dig!"
Och på sin Facebook-sida skrev hon i går: "Var ska jag bo? Paul slängde ut barnen och mig på gatan. Nice guy."
Expressen har förgäves sökt Anna Anka för en kommentar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag