Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Anine Bing har fått en liten pojke: Baby BING

Anine Bing med dottern Bianca på Årets Mama i november 2011. Foto: Sven Lindwall

Anine Bing har blivit mamma.

Den lilla killen är den danska modellens andra barn.

"Välkommen till världen.. Baby BING", skriver Anine på Instagram, där hon lagt upp en bild på minstingen.

Anine Bing, 30, har blivit mamma.

Den danska fotomodellen, sångerskan och desigern har lagt upp en bild på familjens nytillskott på sitt Instagramkonto och skriver:…

"Välkommen till världen.. Baby BING".

"Det känns helt overkligt"

Anine Bing har tidigare avslöjat på på sin blogg på mama.nu att det var en liten kille som skulle förgylla mammas, pappas och storasyster Biancas tillvaro.

Den 9 maj skrev Anine Bing:

"Nu närmar vi oss med stormsteg.. En vecka kvar till beräknad förlossning. Helt galet. Vet inte om jag är redo eller ej.. Men det märker vi. Haha.. Det känns helt overkligt. Kan inte fatta att jag snart är 2 barnsmamma.. Och en liten kille den här gången."

"Får en speciell kontakt"

Anine Bing fortsatte sedan i blogginlägget:

"Alla jag känner som har killar säger att de ääääälskar sina mammor över allt annat. Att man får en speciell kontakt med dom.. Det ska bli häftigt o se vad de pratar om. Jag känner mig inte orolig för själva förlossningen. Det gick så himla bra sist och sjukhuset jag ska föda på är helt fantastisk, för att inte tala om min Dr. Har samma som sist. Här i USA går man hos samma hela vägen och det är samma man garanterat föder med. Vilken LYX!".

Anine Bing började i tidigt ålder arbeta som modell. Framgångarna har sedan fortsatt i ett rasande tempo, bland annat med en musikkarriär och en egen designkollektion.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!