Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Angelinas ilska efter Brads kärlekslycka

Brad Pitt och Angelina Jolie.Foto: KRISTA KENNELL / SIPA PRESS/STELLA PICTURES
Charlize Theron.Foto: HAHN LIONEL/ABACA / HAHN LIONEL/ABACA STELLA PICTURES
Angelina Jolie. Foto: JEFFREY MAYER / STELLA PICTURES JEFFREY MAYER PHOTOGRAPHY/JTMPHOTO
Brad Pitt. Foto: WYTERS ALBAN/ABACA / WYTERS ALBAN/ABACA STELLA PICTURES

Brad Pitt påstås ha hittat kärleken igen – i Angelina Jolies rival Charlize Theron. 

Nu rasar exfrun mot den påstådda kärlekslyckan. 

– Bara ryktena om förhållandet är jobbiga för Angelina. Hon känner att det vore lite av ett förräderi, säger en uppgiftslämnare till sajten Hollywood life.  

Brad Pitt, 55, skilde sig från ex-frun Angelina Jolie, 43, under 2016. Efter det omskakade uppbrottet, med bråk om vårdnad av barn och underhåll, ska han nu ha funnit kärleken igen, har The Sun tidigare rapporterat. 

Skådespelaren har ryktats träffa den Oscarsvinnande skådespelerskan Charlize Theron, 43, sen i julas. Paret ska nu ha setts med armarna om varandra under premiärvisningen av filmen ”Roma” i Los Angeles.

– Brad var på visningen av filmen ”If Beale street could talk”, som han varit med och producerat, och dök efteråt upp på visningen av ”Roma” där han slöt upp med Charlize Theron i ett av barens hörn, sa en källa tidigare till The Sun.

Angelinas kyla mot Charlize

Paret ska ha hållit sig nära varandra och stått med armarna om varandra under kvällen. 

Men någon som inte uppges vara speciellt glad över den påstådda kärlekslyckan är just exfrun Angelina Jolie. 

 

 

– Angelina har aldrig varit speciellt varm mot Charlize eftersom att de har tävlat om samma roller förut, säger en uppgiftslämnare till sajten Hollywood life och fortsätter: 

– Angelina skulle bli mycket upprörd om Brad någonsin skulle ha en relation med någon som han vet att hans exfru inte gillar. 

Enligt uppgiftslämnaren skulle en kärleksrelation mellan Charlize och Brad krossa Angelina. 

– Bara ryktena om förhållandet är jobbiga för Angelina. Hon känner att det vore lite av ett förräderi. Hon gillar det inte alls och hoppas verkligen att det inte är sant. 

 

 

Brad Pitts möte med Charlize Theron

Charlize Theron är den första seriösa relationen Brad Pitt påstås ha haft sen den struliga separationen med ex-frun. Båda två har tidigare haft relationer med välkända namn, Charlize Theron var tidigare bland annat förlovad med skådespelaren och regissören Sean Penn, som även ska vara den som introducerade Brad och Charlize.

Brad Pitt har tidigare haft problem med alkoholen, vilket ska ha varit en stor del i att relationen med Angelina Jolie inte fungerade. Nu har han, enligt The Sun, helt ha tagit avstånd från alkohol och sågs dricka mineralvatten medan Charlize Theron sipprade på en vodka-drink. Paret har varit vänner under en lång tid men relationen har utvecklats och de ska ha setts romantiskt under en månads tid.

– De såg båda ut att vara lyckliga och må bra, berättade en uppgiftslämnare tidigare till The Sun. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.