Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Angelina Jolie har försonats med pappa Jon

Angelina Jolie litar på sin pappa igen. Efter stor- bråket som splittrade familjen umgås Jon Voight nu med barnbarnen helt på egen hand.

FAKTA

Storbråket - Det har hänt


1976: Jon Voight och Marcheline Bertrand skiljer sig. Angelina och hennes bror flyttar med mamma.
2001: Jon och Angelina återförenas i samband med filmen "Tomb Raider" där de spelar far och dotter.
2002: Jon hävdar i en intervju att dottern har "svåra mentala problem". Angelina svarar med att klippa alla band.
2007: Mamma Marcheline avlider i cancer och Jon försöker återknyta kontakten.
2009: Sluter fred med Brad Pitt som fredsmäklare.
2011: Jon umgås med barnbarnen på egen hand.

Här är bilderna som vi aldrig trodde att vi skulle få se. Tillsammans med tre av sina sex barnbarn promenerar skådisveteranen Jon Voight, 72, genom en park i London. Alla ser glada ut, äter glass och Jon verkar trivas i sin roll som morfar.

Bröt kontakten

För bara några år sedan hade detta varit en omöjlighet. Angelina Jolies, 36, relation till pappa Jon har varit svajig ända sedan han skilde sig från hennes mor Marcheline Bertrand på 70-talet. Paret återförenades hastigt i samband med filmen "Tomb raider" 2001, men efter ett tv-framträdande där Voight hävdade att hans dotter hade "allvarliga mentala problem" rasade allt samman igen. 2002 valde Angelina att på laglig väg kasta ur efternamnet Voight.

Fredsmäklaren Pitt

- Jag och min pappa pratar inte med varandra. Jag är inte arg på honom. Men jag anser inte att man automatiskt är en familj bara för att man har samma blod, berättade hon i en intervju.
- Familjer är något man förtjänar.
När Angelinas mor avled i cancer 2007 tog Jon de första stegen mot ännu en återförening. Men det dröjde fram till 2009 innan familjen kunde sluta fred. Fredsmäklaren var sambon Brad Pitt, 47.
- Brad har stöttat henne, vilket har varit den avgörande faktorn, berättade en vän för tidningen Us Weekly.
Jon hade då kämpat för att få träffa sina barnbarn.
- Jag har väntat så länge på att få krama om mina barnbarn och det känns fantastiskt, sa han till nöjessajten Radaronline.

Fullt ansvar

Nu verkar stridsyxan nergrävd för gott. De här är de första bilderna där morfar Jon umgås med barnen på egen hand. Medan Brad filmar "World war Z" i Glasgow och Angelina följer krigsherren Thomas Lubangas rättegång i Nederländerna har han fullt ansvar.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!