Angelina Jolie och Jennifer Aniston. Foto: All over press / Getty images
Angelina Jolie och Jennifer Aniston.  Foto: All over press / Getty images

Angelina Jolie avslöjar sanningen i ny bok

Publicerad
Uppdaterad
Nu berättar Angelina Jolie allt. I en ny självbiografi ska hon avslöja sanningen om mentalsjukdomen, drogerna och romansen med Brad Pitt.
- Det kommer bli en kniv genom Jennifer Anistons hjärta, säger en källa till National Enquirer.
Superstjärnan Angelina Jolie, 35, kan bli den bäst betalda någonsin för en självbiografi. Enligt National Enquirer kommer hennes beslut efter Andrew Mortons skandal-omsusade biografi "Angelina" som släpptes i somras; nu vill skådespelerskan berätta sin sida av historien - för 133 miljoner kronor.
- Hon vill desperat att världen ska ta henne på allvar, säger en källa till tidningen.

Intima detaljer

Förutom intima detaljer om hennes lesbiska experiment, drogmissbruk och kamp för sin mentala hälsa tänker Angelina berätta vad som egentligen hände mellan henne och Brad Pitt - något som inte kommer falla i god jord hos hans exhustru Jennifer Aniston, 41,
- Hon beskriver Brad som mycket olycklig när de träffades. Hans liv var tomt och saknade fokus. Det kommer vara som en kniv genom Jennifers hjärta, säger källan.

Nämner inte Aniston

För att ytterligare förstärka fejden mellan de två planerar sexbarnsmamman att inte ens nämna Jennifers namn.
- Hon kommer inte att erkänna hennes existens. Genom att inte nämna Jen överhuvudtaget är det som om Angelina säger att hennes kärlek till Brad inte existerar på samma planet som det Jennifer hade med honom.
Pitt själv uppges vara 100 procent bakom projektet och för Angelina innebär det enbart positiva konsekvenser - hon får berätta om sitt liv, på sina egna villkor för en stor summa pengar.
- Det här är Angelinas ultimata hämnd, säger källan.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag