Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Andrew Lloyd Webber blev impotent efter cancern

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Andrew Lloyd Webber med hustrun Matilda.
Foto: Laura Rauch

Kompositören Andrew Lloyd Webber överlevde prostatacancern, men fick betala ett högt pris. 

- Jag kan aldrig ha sex igen, berättar han i en intervju med Piers Morgan. 

För ett år lite över ett år sedan fick "Fantomen på operan"-skaparen Andrew Lloyd Webber sitt livs viktigaste besked - han hade besegrat cancern.

 - Jag lever och mina barn har en far, jublade 63-åringen. 

Aldrig återställd

 Men fullt återställd blir han aldrig. Inför operationen fick han reda på att han med stor sannolikhet aldrig skulle kunna ha sex på naturlig väg igen.

 - Jag är en kvinnokarl som aldrig kommer kunna älska igen. Men jag är fortfarande lyckligt lottad. Jag lever och har min musik och mina barn, säger han under en intervju med pratshowvärden Piers Morgan, 46.

 Stjärnan har tittat på alternativa metoder och gick på en sexutbildning för människor som har förlorat sin prostata efter sin operation.

 - En kvinna föreslog att jag skulle testa Viagra. Sedan plockade hon fram en penispump från någon "Austin Powers"-film, men jag sa nej.

 - Jag får helt enkelt lära mig att leva med det.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.