SVT-profilen André Pops och hans fästmö Malin planerar bröllop. Foto: Stefan Forsell
SVT-profilen André Pops och hans fästmö Malin planerar bröllop.  Foto: Stefan Forsell

André Pops gifter sig

Publicerad
Uppdaterad
SVT-profilen André Pops och hans fästmö Malin planerar bröllop.
- Vi ska faktiskt gifta oss i sommar, avslöjade André Pops i Rix MorronZoo på fredagen.
TV-programledaren André Pops träffade sin blivande fru när han arbetade som gymnastiklärare på en gymnasieskola i Eskilstuna.
- Hon var min elev där, berättade Pops i Rix MorronZoo på fredagsmorgonen.

Nästa steg

Men det var först fyra år senare som det sade klick på allvar.
- Då var jag med i något som heter "Företagsrock" i Eskilstuna och spelade musik på stadshotellet. Vårt företag tävlade mot andra företag. Då var hon en av dem som kom och tittade och stod i publiken. Från elev till groupie, den vägen har vi gått, säger André Pops.
Paret är förlovade och nu planerar de nästa steg - bröllop.
- Vi ska faktiskt gifta oss i sommar, sade André Pops i Rix MorronZoo.

RÄTTELSE: I en tidigare version av texten stod det felaktigen gymnasielärare i stället för gymnasieskola.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag