Anders "Moneybrother" Wendin och fästmön Haddy Foon har blivit föräldrar till en son. Foto: Sven Lindwall
Anders "Moneybrother" Wendin och fästmön Haddy Foon har blivit föräldrar till en son.  Foto: Sven Lindwall

Anders Wendin om härliga pappaglädjen

Publicerad

Rockartisten Moneybrother har blivit pappa till en liten son.

Tillsammans med fästmön Haddy Foon stortrivas han nu i rollen som förälder.

– Mamman och sonen har varit fantastiska. Nu ser vi fram emot att lära känna den här lilla människan, berättar sångaren.

Artisten Anders Wendin, 38, mer känd under namnet Moneybrother, trivs i sin nyfunna papparoll.

Wendin och fästmön Haddy Foon, 31, blev den 7 oktober i år föräldrar till en liten son. Och redan verkar familjelivet rulla på bra.

– Allt har gått bra. Mamman och sonen har varit fantastiska. Nu ser vi fram emot att lära känna den här lilla människan, berättar Moneybrother.

"Vackrare än något jag sett"

De nyblivna föräldrarna blev ett par under 2011, och flyttade in ett litet hus på Värmdö i Stockholm ifjol.

På Facebook skriver den nyblivna mamman Haddy om sonens ankomst till världen:

"Nu är han här. Vackrare än något jag sett. Jag känner mig otroligt privilegierad som har fått känna ett barn växa inom mig i nio månader, det är inte alla som får göra det. Så nu börjar ett nytt och förhoppningsvis livslångt äventyr med min man och vår fina son."

Dessutom passar de nyblivna föräldrarna på att skicka i väg en hälsning till landets alla förlossningsavdelningar.

"Ett stort tack till alla barnmorskor i hela Sverige för att ni kämpar för att ge alla ungar och nya familjer en fin start i livet!".

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag