Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Anders Bagge gift i hemlighet

Nu har Anders Bagge fått sin Sarah. Superproducenten gifte sig i går med sin nya kärlek i Ganns ödekyrka på Gotland. Men paret utväxlade inga ringar - i stället har de tatuerat in varandras namn på ringfingret.

FAKTA

Här gifte de sig


Hångers källa som ligger i närheten av kyrkan ska ha inspirerat Israel Kolmodin till att skriva psalmen "Den blomstertid nu kommer" på midsommardagen 1692.

Ruinerna efter kyrkan som byggdes på 1200-talet restaurerades i början av 1900-talet och är i dag ett populärt turistmål. Det var i den här vackra Ganns ödekyrka som Anders Bagge och Sarah Johansson gifte sig i går eftermiddag.

Klockan fyra i går eftermiddag samlades Anders Bagge och Sara Johansson tillsammans med sina närmaste vänner i Ganns ödekyrka på norra Gotland.
Vid de vita stenruninerna sa trebarnsmamman Sarah Johansson och idoljuryns ordförande Anders Bagge ja till varandra. Enligt personer som var på platsen var ceremonin mycket enkel - men väldigt vacker. Här gifte sig Anders Bagge och Sarah Johansson
De kan kan tacka Expressen för att de blev ett par. Det var när Anders Bagge berättade om sin panikångest i Expressen som de fick kontakt. När Sarah läste intervjun skickade hon ett mejl till den svenske demonproducenten. och här firade de efteråt - hemma hos Robert Wåtz.

"Världens största hjärta"

- Hon hade lite tankar angående hur jag skulle kunna bli bättre från min panikångest. Det var jätteoskyldigt från början. Det tog tre, fyra månader innan det blev någonting mer. Nu har vi varit tillsammans i tre månader. Hon har världens största hjärta, berättade Anders Bagge för Expressen i augusti förra året.
I går tog paret det sista steget och gifte sig med varandra.
Vigselceremonin skilde sig från traditionella vigslar på en punkt - brudparet utväxlade inga ringar med varandra. I stället har Anders och Sarah tatuerat in varandras förnamn på ringfingret.

Firade med vänner

I går kväll festade paret tillsammans med sina vänner hemma hos Anders Bagges kompis och producentkollega Robert Wåtz - känd från tiden i bandet Rob'n'Raz. Festen hölls i familjen Wåtz trädgård. Anders Bagge var på ett strålande humör men ville inte berätta något om vigseln:
- Jag säljer inte mitt bröllop, säger han.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.