Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Allt gick i rosa på Victoria Beckhams babyshower

Här syns bland annat Victoria Beckham och Selma Blair under Victorias babyshower i Los Angeles på lördagen. Foto: Victoria Beckham / Twitter
Här är Victoria Beckham inlindad i toapapper.
Varför?
För att fira den kommande födseln av sin dotter på en babyshower arrangerad av kändisvännen Eva Longoria.
"En sån fantastisk dag", twittrade Victoria efter tillställningen.
Allt skulle vara rosa. 
Det var Victoria Beckhams enda önskan inför den babyshower, en slags välkomstfest, som kändisvännen Eva Longoria arrangerade på lördagen i Los Angeles.
- Allt hon ville ha var någonting rosa. Hon är så exalterad att äntligen få en flicka, säger en uppgiftslämnare till People.
På plats för att fira den förestående ankomsten fanns bland andra Nicole Richie och Selma Blair, som även hon är gravid.

"Mycket nervös"

"Jag har fått beskedet att ha på mig något vattentätt inför min baby shower!!!! Nu är jag mycket nervös", twittrade Victoria före tillställningen.
Utöver det rosa drömparadis som mötte Victoria Beckham var festens tema brittiskt, med bland annat en prinsesstårta på menyn, skriver People. 
Vännerna lekte också: Selma Blair ledde ett lag i utmaningen att göra en klänning av toapapper. En annan lek gick ut på att lyfta vattenballonger med hakan.
Foto: Giampiero SpositoVictoria Beckham - som med maken David har tre pojkar - väntar sitt fjärde barn. Nedkomsten är beräknad till juli, enligt brittiska medier.
Och Victoria är redo.
I samband med det storslagna bröllopet mellan prins William och Kate Middleton ska hon ha gjort en rejäl shoppingrunda på Harrods i London, skriver Daily Mail.
Under lördagens babyshower fick hon dessutom en del presenter. Bland annat en lyxversion av barnvagnen Quinny Buzz, en blöjväska från Timmi & Leslie och en specialgjord giraff med en höjd på en och en halv meter, skriver People.
 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.