Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Alexandra Pascalidou: "Jag älskar honom fortfarande"

För fyra år sedan korsades journalisten och tv-profilen Alexandra Pascalidous, 40, och Johan Lindskogs, 41, vägar. Han är chefredaktör för tidningen Res.
För fyra år sedan träffade Alexandra Pascalidou sin "drömman". Och de fick dottern Melina för två år sedan.
Nu har tv-profilen Alexandra Pascalidou separerat från sin man.
- Det är verkligen tråkigt, säger Alexandra till Extra.
För fyra år sedan korsades journalisten och tv-profilen Alexandra Pascalidous, 40, och Johan Lindskogs, 41, vägar. Han är chefredaktör för tidningen Res.
Kärlek uppstod, de flyttade ihop och två år senare kom dottern Melina, 2, som är deras allt.

Vimmel utan Johan

Men de senaste månaderna är det flera som har kunnat notera att Alexandra börjat springa ovanligt mycket ute på vimmel, och alltid utan Johan.
Nu kommer förklaringen. Paret har separerat och Alexandra har flyttat till eget boende inte långt från Johan som bor kvar i deras våning på Mariatorget på Södermalm.
- Det stämmer, säger Alexandra. Och det är verkligen tråkigt.
På sin blogg skriver hon: "Man behöver lite distans till smärtan för att kunna fånga och formulera den. Vi har separerat. Jag mår bra men jag sörjer skärvorna om den familjedröm jag hyste. Illusionen som sprack. Jag ville så gärna och jag försökte så mycket."
"Det jag sörjer mest är min dotters frånvaro de dagar hon är hos sin fantastiska pappa. För jag älskar honom fortfarande. 'J' har gett mig det vackraste jag har. Och han kommer att stå mig närmast, efter Melina, resten av livet."
Alexandra är just nu aktuell med sin kokbok "Min stora feta grekiska kokbok".

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.