Alexander Skarsgård visar medspelarna hela paketet vid sexscenerna. Foto: Chelsea Lauren
Alexander Skarsgård visar medspelarna hela paketet vid sexscenerna.  Foto: Chelsea Lauren

Alexander Skarsgård tycker det är löjligt med snoppstrumpa

Publicerad
Uppdaterad
Skarsgård nobbar strumpa Alexander Skarsgård fortsätter att skapa rubriker.
Efter det uppmärksammade Rolling Stones-omslaget berättar den svenska stjärnan om hur han vägrar att täcka sig då han gör sexscener.
- Jag vill inte ha en strumpa runt den. Det känns löjligt, säger han.
Efter att han prytt omslaget på legendariska musiktidningen Rolling Stone
tillsammans med kollegorna Anna Paquin och Stephen Moyer från "True Blood" har
intresset ökat för den svenska stjärnan Alexander Skarsgård. I intervjun i
tidningen berättar Alexander Skarsgård om hur han vägrar täcka över sina mest
privata delar då han gör sexscener i succéserien. Senaste numret av Rolling stone.
- Jag vill inte ha en strumpa runt den. Det känns löjligt. Om vi är nakna i en
scen är jag naken. Så har jag alltid varit, säger Alexander Skarsgård enligt
nöjessajten FemaleFirst.

Inte lika modiga

Stephen Moyer och andra i serien är dock inte lika modiga.
- Jag har inget att dölja. Jag tror bara att det kan bli pinsamt för produktionen, säger Stephen Moyer som också förklarar varför vampyrer blivit så hett.
- Vampyrer gör ju ett hål i nacken som inte fanns där innan. Det finns något skarpt, en huggtand, som penetrerar och rör sig in i hålet. Det är ganska sexigt. Det är det som gör vampyrer attraktiva, säger han.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag