Jennifer Åkerman umgicks med Tom Cruise under sitt Sverigebesök.
Jennifer Åkerman umgicks med Tom Cruise under sitt Sverigebesök.

Åkerman kopplas ihop med Tom Cruise

Publicerad

Jennifer Åkerman pekas ut som Tom Cruises dejt av brittiska medier.

Under sin korta vistelse i Sverige umgicks Hollywoodstjärnan med Malin Åkermans lillasyster och tycke ska ha uppstått.

- Så fort de börjat småprata var de fast, säger en källa till brittiska The Sun.

Under sin korta vistelse i Sverige kopplades Hollywoodstjärnan Tom Cruise ihop med flera svenska kvinnor.

En av dem är Malin Åkermans syster Jennifer, som träffade skådespelaren under sitt besök i Stockholm.

Hollywoodstjärnan befann sig i Sverige för att göra promotion för sin nya film "Jack Reacher". Efter galapremiären fortsatte efterfesten på klubben Rose nära Stureplan och där ska Cruise ha fattat tycke för Jennifer, som redan var bekant med stjärnan genom sin skådespelande syster Malin Åkerman.

- De kände redan varandra från det att Malin var med i "Rock of ages" så de behövde inte introduceras för varandra, säger en källa till The Sun.

- Så fort de börjat småprata var de fast.

"See u back in LA"

Som en hälsning till sin storasyster skickade Jennifer senare en bild från kvällen, där hon står tätt intill Hollywoodstjärnan.

"Det blev en superlyckad kväll med en glad Tom Cruise som verkligen spred energi. Klockan var halv 4 när han sa adjö och "see u back in LA" dansade vi vidare", skrev Jennifer Åkerman i ett sms till Expressen då.

Maxa tiden

Festkvällen hade styrts upp av Cruise svenska vän, "Snabba cash"-stjärnan Dragomir Mrsic, och innefattade även en middag på Hotell Rival på Södermalm.

- Han ville maxa tiden här, han har haft riktigt roligt och ser fram emot fler besök. Och jag känner likadant, han är en fantastisk person, berättade Mrsic.

Efter besöket var Cruise tvungen att flyga vidare till New York med filmteamet och Jennifer reste till London. Men eftersom även bloggaren och mångsysslaren Jennifer är bosatt i Los Angeles finns det flera möjligheter för dem att ses.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag