Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Agneta Sjödins dubbelliv avslöjat

Agneta SjödinFoto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Agneta Sjödin och Martin LamprechtFoto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Agneta SjödinFoto: CORNELIA NORDSTRÖM
Agneta SjödinFoto: CORNELIA NORDSTRÖM
Agneta SjödinFoto: CORNELIA NORDSTRÖM
Agneta SjödinFoto: CORNELIA NORDSTRÖM
1 / 7

Tv-stjärnan Agneta Sjödin lever ett dubbelliv. 

Nu avslöjar hon att det finns mer till henne än det som syns i tv-rutan. 

– Jag är i och för sig lite tokigare och galnare privat, säger hon i "Kändispodden".  

Agneta Sjödin, 51, har programlett många av Sveriges mest populära tv-program. Med bland annat "Let's Dance", "Fångarna på fortet" och "Gladiatorerna" har hon blivit en given profil i tv-apparaterna. 

Nu berättar hon om hur livet är som en offentlig person. 

– Jag är väldigt försiktig. Försöker att hålla mitt privatliv utanför så mycket som möjligt. Jag springer inte på så mycket premiärer, jag tänker mycket på det, säger hon i "Kändispodden".

Hon funderar över hur hennes liv hade varit om hon inte hade varit känd och kommer fram till att hon fortfarande hade haft samma värderingar. Att hon har fått bra värderingar från sina föräldrar. Men vem hon skulle vara, det vet hon inte. 

– Jag har ingen aning om vem jag hade varit om jag inte var en offentlig person. 

Att alltid ha allas blickar efter sig bidrar också till att Agneta Sjödin inte alltid är sig själv fullt ut – det finns en annan Agneta som bubblar under ytan. 

– Jag är i och för sig lite tokigare och galnare privat, säger hon i podden och fortsätter:

– Jag är väldigt mycket mig själv när jag jobbar men ytan avslöjar ju ingenting om vad som finns på djupet, men det hittar man ju i mina böcker. Så det är väldigt mycket jag i mitt tv-jobb.

Rökte och festade som yngre

Men tv-profilen har inte alltid hållit sig undan – när hon var yngre var hon ett riktigt partydjur. 

– Det är klart. Jag var vildare förut. Jag höll på med teater och jag sjöng i coverband. Jag rökte en gång i tiden och jag festade. Jag var en riktig tuff tjej. 

Men det vilda festlivet har hon nu lämnat bakom sig och gett plats till en mer trygg tillvaro: 

– Jag har blivit lite mer sansad, landad och lugn och säkrare. Det har landat en mogen kvinna i mig för jag är 51, säger hon i "Kändispodden".

Agneta Sjödin har under den senaste tiden haft många förändringar i sitt liv.

Många förändringar i livet

Förutom att ge ut den nya boken "Drömdagboken" har hon också både avslutat kontraktet med TV4 efter 27 år på kanalen. Dessutom har hon funnit kärleken i Martin Lamprecht, 55.

I Aftonbladet söndag har hon tidigare berättat om den senaste tidens livsförändringar.

– Livet är förändrat, men jag tycker att det är väldigt härligt. Jag kan reflektera över att så många lever i en väldig stress, och det är det jag inte vill vara en del av. Stressen kring att få vara med , det är bättre att försöka hitta något där man kan vila och där ens hjärta kan landa, säger Agneta Sjödin i Aftonbladet söndag.

I likhet med hennes karaktär i sin nya roman "Drömdagboken" så berättar Agneta Sjödin att hon själv för ett tag sedan bestämde sig för att göra en förändring i sitt liv.

Hon hade under de sju senaste åren gått runt och känt en viss svårighet att träffa någon och att alla bra män är upptagna. Men då bestämde hon sig plötsligt för att ändra tankesätt – och då dök kärleken Martin Lamprecht, 55, upp.