Doug Hutchison, 51, och Courtney Alexis Stodden, 16. Foto: Www.Doughutchison.Com / Splash
Doug Hutchison, 51, och Courtney Alexis Stodden, 16. Foto: Www.Doughutchison.Com / Splash

51-årige stjärnan försvarar äktenskapet med 16-åring

Publicerad
Uppdaterad
Doug Hutchison, 51, och Courtney Alexis Stodden, 16, gifte sig i maj i år.
Nu berättar de för första gången om sin kontroversiella kärlek.
- Sättet vi träffades på var verkligen vackert säger Courtney till ABC.com.
Det är ett av de mest uppmärksammade äktenskapen i Hollywood. Doug Hutchison, känd från bland annat tv-serien "Lost" och filmen "Den gröna milen" gifte sig med 35 år yngre Courtney Stodden. Parets stora åldersskillnad har upprört många. Nu pratar de för första gången ut om sitt förhållande och berättar sin kärlekshistoria. De träffades på nätet när Courtney anmälde sig till en skådespelarkurs som Doug höll i.
- Courtney skickade ett mejl till mig och till en början var vår kontakt helt och hållet professionell, säger Doug Hutchison till ABC.com.

"Kamp i mitt hjärta"

51-åringen säger att det var Courtney som tog det första steget och att han till en början trodde att hon var i 20-årsåldern. När han fick reda på hennes ålder "vändes världen upp och ner",
- Jag ville aldrig lämna henne, men det var absolut en kamp i mitt hjärta. Jag hade redan börjat falla för henne, säger Doug.

Äkta

De fortsatte att hålla kontakten via mejl och deras kontakt övervakades av Courtneys föräldrar, som båda har gett sin välsignelse till äktenskapet.
- Om man är en pappa kan man bara be om att får en sådan man till sin dotter, har Courtneys pappa, Alex Stodden, tidigare sagt till Radaronline.com.
Sedan förhållandet blev känt har flera ifrågasatt om det är äkta eller ett pr-trick. Nästa steg för paret är en egen dokusåpa där man får följa deras vardag.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag