50 Cent har gått tre timmar på ett löpband om dagen i nio veckor för att tappa vikt. Foto: Jim Cooper / www.Thisis50.com
50 Cent har gått tre timmar på ett löpband om dagen i nio veckor för att tappa vikt.  Foto: Jim Cooper / www.Thisis50.com

50 Cents enorma viktras - tappade 24 kilo

Publicerad
Uppdaterad
Rapparen 50 Cent har alltid varit en välbyggd man.
Nu chockar han världen med en enorm viktminskning.
Hiphopstjärnan har tappat drygt 24 kilo inför en filmroll, står det på stjärnans hemsida Thisis50.com.
Den en gång så vältränade 50 Cent har gått från 97 kilo till bara 73 kilo. Det är inför en roll i filmen "Things fall apart" som han valt att banta ner sig rejält. 50 Cent ska spela en cancersjuk amerikansk fotbollsspelare.

"I form på nolltid"

Genom en flytande diet och att träna tre timmar om dagen har stjärnan tappat drygt 24 kilo på bara nio veckor, står det på 50 Cents hemsida Thisis50.com.
Nu är stjärnan ute på turné och har börjat äta igen.
- Jag kommer att vara i form igen på nolltid, säger stjärnan på sin hemsida.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag