Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Mary berättar: Har lagt 1 miljon på plastikoperationer

LIVE-TV: Senaste nyheterna med Expressen TV
Mary Magdalene gjorde sin första bröstförstoring som 21 åring.
Foto: Instagram
”Det finns inte ett spår av mitt gamla jag”, säger Mary om sitt nya utseende.
Foto: Instagram
Hon har lagt över en miljon kronor på plastikoperationer.
Foto: Instagram
Här delar hon med sig av en bild på sitt gamla jag.
Foto: Instagram
Profilen visar upp sitt nyopererade ansikte efter att ha gjort så kallade ”cat-eyes” och en fjärde näsoperation.
Foto: Instagram

Mary Magdalene har lagt över en miljon kronor på plastikoperationer – trots att hon varit nära döden efter en av operationerna fortsätter hon.

I dag finns det inga spår av hennes tidigare utseende, skriver hon själv på Instagram.

”Nu har jag helt och hållet sagt hejdå till mitt gamla jag och jag är så glad för det”, skriver hon i ett inlägg.

26-åriga Mary Magdalene, från Toronto i Kanada, förstorade brösten för första gången när hon var 21 år gammal och har sedan dess genomgått flera plastikoperationer. 

Enligt The Sun har hon tidigare berättat om sin allra första operation.

”Det var en bröstoperation. Jag hade jobbat som strippa sen jag var 17 år, och jag har alltid älskat den fejkade bimbo-stilen”, berättade hon tidigare.

Hon har lagt 75 000 pund – vilket är över en miljon svenska kronor – på plastikoperationer, skriver The Sun. Genom åren har hon bland annat gjort flera näsoperationer, fettsugning, ögonbrynslyft, tandplastik och tre brazilian buttlift där fett tas från ett annat ställe på kroppen till rumpan för att ge ökad volym.

På Instagram visar Mary Magdalene upp sitt svullna ansikte efter att ha nyligen gjort sin fjärde näsoperation.

– Det är en riktig barbie-näsa som ser fejk ut, vilket var precis det jag frågade efter. Det var så många kirurger som sa att det inte skulle gå att göra den här typen av näsa på mig, pågrund utav mina tidigare tre näsoperationer, berättar hon i ett klipp på Instagram enligt The Sun.

Plastikopererade vagina – dog nästan

Hon har även gjort en ögonbrynstransplantation och en så kallad ”Cat eye”- operation, som innebär att ögonen får ett mer kattliknande utseende. 

På Instagram berättar hon om känslorna efter operationen – och att hon nu inte alls ser ut som hon gjorde innan hon började med ingreppen.

”Det finns inte ett spår av mitt gamla jag.”, skriver hon i ett inlägg och fortsätter:

”Jag har äntligen nått en punkt där jag alltsomoftast känner mig lycklig och jag har blivit så mycket säkrare i mig själv, vem jag är och vad jag vill med mitt liv.”

I fjol berättade Mary på Instagram att hon var nära att förlora sitt liv när hon plastikopererade sin vagina, skriver The Sun.

”Jag specialdesignade den, så jag har den tjockaste i världen. Jag dog nästan under proceduren. Jag fick två blodtransfusioner.”, berättade hon då enligt tidningen.

”Läkaren sa att jag förlorade så mycket blod, och var väldigt blek. Han trodde att jag skulle dö”, fortsatte hon.Uppgavs ha genomgått över 50 olika plastikoperationer i ett försök att se ut som Angelina Jolie

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.