Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Extra konsert med Beyoncé i Stockholm

Beyoncé under helgens Grammy-gala.
Foto: Rob Latour/Shutterstock / TT NYHETSBYRÅN

Världsartisten Beyoncé startar i maj sin världsturné med en konsert på Friends arena i Stockholm. Eftersom det varit högt tryck på biljetterna står det nu klart att en extra konsert läggs in.

Den som inte var snabb nog att knipa en biljett till premiären den 10 maj får en ny chans på onsdagen när biljetter till en extrakonsert den 11 maj släpps.

Beyonce har uppträtt på Friends arena flera gånger tidigare. Så sent som 2018 var hon på gemensam turné med sin make Jay-Z med ett stopp i Solna.

I fjol släppte Beyoncé sitt senaste album ”Renaissance”, som hyllades som en av hennes karriärs bästa stunder av många kritiker. På helgens Grammy-gala blev hon historisk som den artist som vunnit flest priser på galan. I och med priserna för bästa r'n'b-sång för ”Cuff it” och bästa album inom dance/electronic har hon nu totalt 32 Grammy-statyetter hemma.

Nyligen genomförde hon en spelning på ett lyxhotell i Dubai, vilket mötte kritik med anledning av emiratets brist på mänskliga rättigheter. Det var Beyoncés första konsert på två år.

Edvin Törnblom: ”Är jag Sveriges Beyoncé?”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.