Kristin Kaspersen fortsätter som programledare för Vardagspuls: "Det här är superspännande" säger hon om nya satsningen. Foto: Cornelia NordströmKristin Kaspersen fortsätter som programledare för Vardagspuls: "Det här är superspännande" säger hon om nya satsningen. Foto: Cornelia Nordström

Kristin Kaspersen fortsätter som programledare för Vardagspuls: "Det här är superspännande" säger hon om nya satsningen.

 Foto: Cornelia Nordström
"Vardagspuls" blir med sin höga kvalitet och energiska innehåll ett kraftfullt tillskott till vårt tv-erbjudande", säger Bella Levy, chef för Expressen TV. Foto: Ylwa Yngvesson"Vardagspuls" blir med sin höga kvalitet och energiska innehåll ett kraftfullt tillskott till vårt tv-erbjudande", säger Bella Levy, chef för Expressen TV. Foto: Ylwa Yngvesson

"Vardagspuls" blir med sin höga kvalitet och energiska innehåll ett kraftfullt tillskott till vårt tv-erbjudande", säger Bella Levy, chef för Expressen TV.

 Foto: Ylwa Yngvesson

Expressen tar över "Vardagspuls"

Publicerad

Expressen tar över "Vardagspuls" från TV4.

Programmet har premiär i februari – med Kristin Kaspersen som programledare.

– Jag är så glad att få jobba vidare med "Vardagspuls", säger Kristin Kaspersen.

"Vardagspuls" får en ny säsong.

Programmet lämnar TV4 – och kommer i stället att sändas på Expressen TV och i Expressens Apple TV-app.

Kristin Kaspersen kommer däremot att fortsätta som programledare.

Programmets framtid var tidigare osäker – därför är Kaspersen extra glad över att en ny säsong nu är spikad.

– Jag är så glad att få jobba vidare med Vardagspuls. Att få jobba med det jag brinner för som kost, hälsa och träning, är fantastiskt kul. Jag vill vara med och inspirera tittare att må bättre. Dessutom är vi ett grymt team som jag älskar att jobba med, säger Kristin Kaspersen.

– Tittandet digitalt vet vi kommer bli större och utvecklas hela tiden när tittaren ändrar sina vanor i takt med att tekniken utvecklas. Jag är själv intresserad och jobbar med att se på hur vi kan använda det digitala på bästa sätt och följer utvecklingen, så det här är superspännande, säger Kaspersen.

 

Folkkär programledare

Bella Levy är chef för Expressen TV. Hon hyllar Kristin Kaspersen.

– Att Kristin Kaspersen fortsätter som programledare känns toppen. Hon är en av Sveriges mest folkkära och uppskattade programledare, säger Bella Levy och fortsätter:

– "Vardagspuls" blir med sin höga kvalitet och energiska innehåll ett kraftfullt tillskott till vårt tv-erbjudande som precis som Expressens övriga innehåll ska vara en mix av nyheter, sport, nöje, opinion och livsstil

Programmet produceras av produktionsbolaget Brand New Content i samarbete med Arla Foods.

– Expressen bygger framtidens nyhets-tv och kommer under våren att expandera vår satsning på rörligt ytterligare. Brand New Content har väldigt spännande tankar kring modern tv-produktion för digital konsumtion och det känns väldigt roligt att dra igång ett samarbete genom ett så stort projekt som Vardagspuls, säger Klas Granström, redaktionschef och chef för digitala medier på Expressen.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag