Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Exporrstjärnan Mia Khalifas nya kärlek Jhay Cortez – efter uppbrottet med Robert Sandberg

Mia Khalifa och Jhay Cortez.
Foto: Brian Friedman/Shutterstock / TT NYHETSBYRÅN / Shutterstock Editorial / Copyrig
Robert Sandberg har tidigare varit ihop med Mia Khalifa.
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Mia Khalifa och stjärnkocken Robert Sandberg berättade att de hade gjort slut sommaren 2021. 

Strax därpå började rykten cirkulera om att den tidigare porrstjärnan hittat kärleken igen.

Nu delar hon med sig av en kärleksförklaring till artisten Jhay Cortez till en bild. 

”Kungen av mitt hjärta, min kropp och min själ”, skriver hon på Twitter. 

Det var i juli 2021 som beskedet kom att exporrstjärnan Mia Khalifa och den svenske stjärnkocken Robert Sandberg hade gått skilda vägar. 

”Vi kan nu säga att vi gav allt för att vårt äktenskap skulle fungera, men efter nästan ett år med terapi och ansträngning, går vi ifrån varandra vetandes att vi är vänner, och att vi verkligen försökte. Vi kommer alltid älska och respektera varandra”, skrev de båda i ett gemensamt uttalande på Instagram.

De hade då dejtat sedan 2018. 

Men nu verkar det som att Mia Khalifa har hittat kärleken igen. 

Redan under sommaren 2021 började det cirkulera rykten om att hon och den puertoricanska artisten Jhay Cortez hade en fling efter att de myste i en av Cortez musikvideos som laddades upp på Youtube. I oktober dök Mia Khalifa upp på scen under en av artistens uppträdande, de dansade runt tillsammans och slutade showen med en kyss, enligt The Sun. Sedan dess har de delat kärleksfulla bilder på varandra i sociala medier. Och när det vankades Latin Grammy Awards i november dök de båda upp tillsammans och fick svara på frågor om varandra från en Billboardreporter. 

Och kärleken verkar ha hållit fram till nu. På Twitter delar Mia Khalifa med sig av en bild på dem båda där hon skriver en kärleksförklaring. 

”Kungen av mitt hjärta, min kropp och min själ”. 

https://twitter.com/miakhalifa/status/1508479775970574340

Mia Khalifa lämnade porren

Mia Khalifa är en världskänd influencer med sina 27 miljoner följare på Instagram – men med en ovanlig start på livet i offentligheten.

Efter att ha blivit scoutad på gatan i Miami oktober 2014 spelade Mia Khalifa in sin första porrfilm. Hon hade först tänkt hålla karriären hemlig, men blev snabbt den högst rankade profilen på Pornhub och blev en världsstjärna inom branschen.

Tre månader senare valde hon att lämna porren.

I en intervju med BBC berättade Mia Khalifa för ett tag sen om livet efter porrkarriären och kritiserade branschen för att utnyttja naiva unga kvinnor.

– Jag har inte accepterat mitt förflutna ännu. Jag kanske sätter på en mask, och fejkar det tills det fungerar, sa hon till BBC.

https://www.instagram.com/p/CZw_sRFJFiw/?utm_source=ig_web_copy_link

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.