Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Explosioner på Bond-inspelning – filmarbetare skadad i olyckan

Daniel Craig spelar James Bond.Foto: DAVE BEDROSIAN / ZUMAPRESS.COM ZUMA PRESS

Daniel Craig tvingades till operation efter en skada – nu skakas den nya James Bond-filmen av ännu en olycka.

Flera explosioner inträffade på inspelningsplatsen när en stuntscen gick fel och en filmarbetare uppges ha skadats, skriver The Sun.

– Det var kaos, säger en källa till den brittiska tidningen.

Olyckan på inspelningen ska ha inträffat under söndagen. Det var i samband med att en stuntscen med en eldkula i ett laboratorium skulle repeteras som något gick fel.

En källa säger till The Sun:

– Det var tre enorma explosioner och en bit av taket sprängdes bort.

– Det var tre stora explosioner i rad och efteråt låg en filmarbetare skadad på marken utanför byggnaden.

Olycksdrabbad inspelning

Explosionerna inträffade i Pinewood Studios i Buckinghamshire i Storbritannien. Det finns inga officiella uppgifter om skadorna men enligt The Suns källor ska det handla om allvarliga skador. Filmarbetaren ska ha fått delar av scenografin över sig.

Den 25:e James Bond-filmen, som har den praktiska arbetstiteln ”Bond 25”, väntas få premiär i april 2020. Hur det blir med den saken återstår dock att se – inspelningarna har kantats av olyckor.

I maj skadade sig huvudrollsinnehavaren Daniel Craig, 51, under inspelning i Jamaica.  Olyckan ska ha skett när Craig under en inspelning sprang klädd i James Bonds klassiska kostym.

Craig tvingades till operation

Efter det tvingades Daniel Craig genomgå en fotledsoperation:

”Daniel Craig kommer att genomgå en mindre ankeloperation efter en skada som uppstod under filmning i Jamaica. Produktionen kommer att fortsätta medan Craig rehabiliterar i två veckor efter operationen”, skrev Bond-produktionen på Twitter.

Det är sedan tidigare klart att det blir en stjärntyngd ensemble som kommer att medverka i den nya Bond-filmen. ”Bohemian Rhapsody”-stjärnan Rami Malek, 37, är klar för en roll som skurk. Malek vann tidigare en Oscar i kategorin ”bästa manliga skådespelare” för sin gestaltning av Queen-sångaren Freddie Mercury.

Även svensken David Dencik kommer att spela bov i den kommande filmen om agent 007.