Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Expertens tips – film och serier som får dig att må bra

Börja 2021 med film och TV som får dig att må bra. TV-formatet Spoiler alert blickar framåt och fokuserar i det här avsnittet på romantik och feel good.
”Spoiler alert” med Gustav Sveidquist, Ellinor Svensson och Mattias Bergqvist.
Foto: expressen

Börja 2021 med film och TV som får dig att må bra. TV-formatet Spoiler alert blickar framåt och fokuserar i det här avsnittet på romantik och feel good. 

Felix Sandman berättar om sin kemi med norska skådespelaren Ida Elise Broch. Och relationsexperten Charlotte Sandberg reder ut varför vi mår så bra av att titta på lyckliga kärlekspar på film. Och dessutom bjuds tittarna på en exklusiv smygtitt från Alba August och Björn Gustavssons nya TV-serie som Erik ”Jerka” Johansson  regisserar för Discovery+. Och TV-krönikör Mattias Bergqvist recenserar. 

Se allt från det senaste Spoiler alert här.

Felix Sandman gör succé i Norge: Var ju en ”fuckboy”

I den charmiga norska Netflix-serien ”Hjem til jul” följer vi Felix karaktär Jonas och jakten på evig, varm och äkta kärlek.

Filmparen som blev intima – på riktigt 

Kändisarna som gick från att låtsas vara kära till att bli kärlekspar i verkliga livet.

Björn Gustafsson är tillbaka – spelar mot kärleken Alba August

Mattias Bergqvist: Så bra är Erik ”Jerka” Johanssons nya tv-serie som kommer på Discovery+.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.