Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Expertens tips – film och serier som får dig att må bra

Börja 2021 med film och TV som får dig att må bra. TV-formatet Spoiler alert blickar framåt och fokuserar i det här avsnittet på romantik och feel good.
”Spoiler alert” med Gustav Sveidquist, Ellinor Svensson och Mattias Bergqvist.
Foto: expressen

Börja 2021 med film och TV som får dig att må bra. TV-formatet Spoiler alert blickar framåt och fokuserar i det här avsnittet på romantik och feel good. 

Felix Sandman berättar om sin kemi med norska skådespelaren Ida Elise Broch. Och relationsexperten Charlotte Sandberg reder ut varför vi mår så bra av att titta på lyckliga kärlekspar på film. Och dessutom bjuds tittarna på en exklusiv smygtitt från Alba August och Björn Gustavssons nya TV-serie som Erik ”Jerka” Johansson  regisserar för Discovery+. Och TV-krönikör Mattias Bergqvist recenserar. 

Se allt från det senaste Spoiler alert här.

Felix Sandman gör succé i Norge: Var ju en ”fuckboy”

I den charmiga norska Netflix-serien ”Hjem til jul” följer vi Felix karaktär Jonas och jakten på evig, varm och äkta kärlek.

Filmparen som blev intima – på riktigt 

Kändisarna som gick från att låtsas vara kära till att bli kärlekspar i verkliga livet.

Björn Gustafsson är tillbaka – spelar mot kärleken Alba August

Mattias Bergqvist: Så bra är Erik ”Jerka” Johanssons nya tv-serie som kommer på Discovery+.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.