Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Exparets vändning – mötet som ändrade allt

Forna kärleksparet Brad Pitt och Jennifer Aniston kommer att synas på samma galor under våren.
Foto: XINHUA / XINHUA/SIPA USA SIPA USA
Foto: ADMEDIA, INC / ADMEDIA/SIPA USA SIPA USA

De intima bilderna på Jennifer Aniston och Brad Pitt på SAG-galan fick fans över hela världen att hoppas på en återförening av det ikoniska kärleksparet.

Exmakarna har hittat tillbaka till varandra långsamt sedan Pitt kom på Anistons 50-årsfest förra året.

– Ända sedan han dök upp på Jennifers födelsedagsfest förra året, så har deras relation växt, säger en uppgiftslämnare till Closer, skriver The Sun.

Har Jennifer Aniston och Brad Pitt hittat tillbaka till varandra?

Paret som var Hollywoods älsklingar i början av 2000-talet skilde sig 2005 när det kom fram att Brad Pitt varit otrogen med sin motskådespelare i ”Mr and mrs Smith”, Angelina Jolie.

Men sedan 2016 respektive 2017 är både Brad Pitt och Jennifer Aniston skilda på nytt från sina makar Angelina Jolie och Justin Theroux – och fansen har länge hoppats att det ikoniska paret ska hitta tillbaka till varandra.

När Pitt och Aniston möttes på SAG-galans röda matta tidigare i januari blev det en världsnyhet – de två såg glada och intima ut, och fotograferades i en kram.

– Det var ett väldigt rörande ögonblick, och man kunde känna av den gemensamma respekten som fanns mellan två människor som har känt varandra i över 20 år och som båda är framstående i branschen, säger en uppgiftslämnare till Closer, skriver The Sun.

Födelsedagsfesten – början på återföreningen

Nu verkar Pitt och Aniston alltså ha börjat hitta tillbaka till varandra.

– Tecknen på att deras gamla känslor har blossat upp igen och att relationen är tillbaka på banan finns där, säger uppgiftslämnaren.

Sedan Jennifer Aniston fyllde 50 förra året och Brad Pitt dök upp på hennes kändistäta födelsedagsfest ska kärleken ha börjar växa fram på nytt, skriver The Sun.

– Ända sedan han dök upp på Jennifers födelsedagsfest förra året, så har deras relation växt, och deras inre cirkel säger att de ”beter sig som ett par”, de är oerhört nära varandra, säger uppgiftslämnaren till Closer, till The Sun.

Brad Pitt kan inte sluta prata

Hollywoodstjärnan hyllar arkitekten Peter Zumthor i ett tal – men han vet inte när han ska sluta.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.